Πού βγαίνουμε σήμερα Παρασκευή; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Παρασκευή; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Τον ερωτεύτηκε. Πολύ. Ενας έρωτας για δύο. Που για ένα βράδυ, βρήκαν μια διαφυγή μέσα σε αυτόν τον παλιό κόσμο που ξηλώνεται». Τέσσερις τελευταίες παραστάσεις για τη «Δεσποινίς Τζούλια» σε σκηνοθεσία του Πάνου Κούγια, στο θέατρο Φούρνος. Παίζουν οι Μενέλαος Κυπαρίσσης, Δάφνη Σκρουμπέλου, Ματίνα Στάμου, h_theia_Soula. Μαυρομιχάλη 168, Εξάρχεια, στις 21.00.

Η εξαιρετική και δημοφιλής έκθεση του Μουσείου Μπενάκη για τη μεγάλη Ελληνίδα φωτογράφο Νέλλη Σουγιουλτζόγλου ή Nelly’s (φωτογραφία), όπως έγινε γνωστή, μεταφέρεται στη Θεσσαλονίκη και εγκαινιάζεται σήμερα στο MOMus-Μουσείο Φωτογραφίας. Αποθήκη Α΄, Προβλήτα Α΄, λιμάνι, στις 19.30.

«Μια βροχερή ημέρα στο νυχτερινό κέντρο “Διυλιστήριο” στην Ελευσίνα, ο Σοφοκλής, πρώην ιδιοκτήτης του μαγαζιού, επιστρέφει μετά πέντε χρόνια αδικαιολόγητης απουσίας και λίγες ώρες πριν από την κηδεία της μητέρας του, ντυμένος με γυναικεία ρούχα». Η επιτυχημένη παράσταση «Κωλόκαιρος» του Αντώνη Τσιοτσιόπουλου, σε σκηνοθεσία Γιώργου Παλούμπη, στο θέατρο Κολοσσαίον για σήμερα και αύριο Σάββατο. Βασ. Ολγας 150, Θεσσαλονίκη, στις 21.00.

Vintage, Garage Psych, Psychedelic Rock και ήχους της δεκαετίας του ’60 παίζουν οι Cosmic Shadows, το συγκρότημα από την Αθήνα που εμφανίζεται απόψε στο An Club. Μαζί τους σε special Guest οι Giorgio & the Hidden Tears. Σολωμού 13, Εξάρχεια. Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00.

Από την jazz στη soul και από το blues στη neo-jazz, η γεννημένη στην Ανατολική Αφρική Mαλία με την αισθαντική φωνή εμφανίζεται με την μπάντα της στο Half Note Jazz Club από σήμερα μέχρι και τη Δευτέρα. Τριβωνιανού 17, Μετς, στις 21.30.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT