Πού βγαίνουμε σήμερα Σάββατο; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Σάββατο; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηρακλείου Αττικής θα γίνει συζήτηση με τη συγγραφέα Ρέα Γαλανάκη, με αφορμή την παρουσίαση του μυθιστορήματός της «Εμμανουήλ και Αικατερίνη – Τα παραμύθια που δεν είναι παραμύθια». Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των δράσεων της λέσχης ανάγνωσης «Συγγραφείς διά ζώσης». Κουντουριώτου 18α και Νεότητος, στις 18.00.

Eνας ληστής που λιντσάρεται μετά τον τραυματισμό του. Οκτώ άνθρωποι που αποκαλύπτουν την αλήθεια τους κοιτώντας τον. Οκτώ διαφορετικές αναγνώσεις του ίδιου συμβάντος. Ο Σπύρος Στεριάδης διασκευάζει και σκηνοθετεί τη νουβέλα της Αγγελικής Σπανού «Ματιέ» (φωτογραφία). Από την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου και για οκτώ Κυριακές. Ρεκτιφιέ – Κέντρο Ερευνας Μικτών Παραστατικών Τεχνών, Κωνσταντινουπόλεως 119, Κεραμεικός, στις 20.00.

Εγκαινιάζεται σήμερα το 2ο Black & White Athens Photography Festival στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων από τις 24 μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου με τη συμμετοχή 431 καλλιτεχνών από 71 χώρες. Τα εγκαίνια θα γίνουν στις 18.00, ενώ την Κυριακή το Φεστιβάλ θα είναι ανοιχτό από τις 12.00 έως τις 22.00 και τη Δευτέρα από τις 12.00 έως τις 19.00. Εχελιδών 19 και Πειραιώς 144.

Για παιδιά δημοτικού και εφήβους αυτό το Σαββατοκύριακο το SEED. Athens διοργανώνει εργαστήρια με θέμα «Η μαγεία του σινεμά» και «Νέοι Δημιουργοί». Με απαραίτητη κράτηση θέσεων στο cinemathesis.com. Στρατηγοπούλου 7, Νεάπολη Εξαρχείων. Για τα παιδιά, από τις 11.00 έως τις 12.30 και για τους εφήβους, από 12.30 έως 14.30.

Η καυστική κωμωδία «Παπάγια Μάντολες» του Αντώνη Κρύσιλα γράφτηκε το 2009 όταν είχαν γεμίσει τα κανάλια τηλεμάγειρες. Σκηνοθεσία Πέτρα Μαυρίδη, Αλέξανδρος Μούστας, ερμηνεύει ο Χρήστος Χρήστου. Θέατρο 104, Ευμολπιδών 41, Γκάζι. Σάββατο στις 18.30 και Κυριακή στις 21.00.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT