Πού βγαίνουμε σήμερα Τρίτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Τρίτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τρεις ακόμη παραστάσεις που προστέθηκαν, 26, 27 και 28 Φεβρουαρίου, κλείνει ο κύκλος του «Γλάρου» του Αντον Τσέχοφ από την Ομάδα Σημείο Μηδέν σε σκηνοθεσία Σάββα Στρούμπου και μετάφραση Δαυίδ Μαλτέζε. Παίζουν οι Αννα Μαρκά- Μπονισέλ, Γιάννης Σανιδάς, Ελπινίκη Μαραπίδη, Ροζυ Μονάκη, Σάββας Στρούμπος. Αττις Νέος Χώρος, Λεωνίδου 12, Μεταξουργείο, στις 21.00.

Ο Αντώνης και η Γεωργία, ένα ζευγάρι ηλικιωμένων που έχουν περάσει μια ολόκληρη ζωή μαζί, έρχονται αντιμέτωποι με μια νέα, επώδυνη κατάσταση που θα αλλάξει την πραγματικότητα όπως τη γνώριζαν. Η Ελένη Ευθυμίου σκηνοθετεί για πρώτη φορά στο Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης το έργο «Αγάπη», βασισμένο σε προσωπικά της βιώματα. Παίζουν οι Παντελής Παπαδόπουλος, Μαριέττα Σγουρδαίου, Κωνσταντίνα Τάκαλου, Γιώτα Κουιτζόγλου, Μάρκος Κώτσιας. Πεσμαζόγλου 5, στις 21.00.

Η μικρή κόρη μιας φτωχής οικογένειας βιάζεται. Ακολουθούν αλλεπάλληλοι «βιασμοί» της από την οικογένεια, την κοινωνία, τη Δικαιοσύνη και τα μέσα ενημέρωσης. O «Γάμος» του Μάριου Ποντίκα παρουσιάζεται στο θέατρο Σταθμός. Σκηνοθεσία: Κώστας Παπακωνσταντίνου – Αγγελική Μαρίνου. Παίζουν οι Ελισσαίος Βλάχος, Βάσω Καμαράτου, Δημήτρης Κουτρουβιδέας, Δημοσθένης Ξυλαρδιστός, Μυρτώ Πανάγου, Μαργαρίτα Τρίκκα (φωτογραφία). Βίκτωρος Ουγκώ 55, στις 21.00.

Μια παράσταση σύγχρονου χορού, που πραγματεύεται κατά πόσον η εξουσία χρησιμοποίησε την παράδοση ως διατήρηση κοινωνικού ελέγχου, με τίτλο «Deus Nos AcudiI – God Help Us» θα παρουσιαστεί στο θέατρο Nous. Για πρώτη φορά θα εμφανιστεί ο βραβευμένος χορευτής από τη Μοζαμβίκη Πακ Ντζαμένα. Τροίας 34, Κυψέλη, στις 21.30.

Εχει επιλέξει για πατρίδα του τη Νάξο και εδώ και σαράντα χρόνια δουλεύει μόνο με το εντυπωσιακό της μάρμαρο. Ο γλύπτης Ινγκμπερτ Μπρανκ παρουσιάζει στην αίθουσα τέχνης Artworx την ατομική του έκθεση με μικρά αριστουργήματα σε λιτές γραμμές με τίτλο «Γη και φως». Κολοκοτρώνη 1, πρώτος όροφος, Κηφισιά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT