Πού βγαίνουμε σήμερα Τετάρτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Τετάρτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνεχίζεται το αφιέρωμα στην Ισπανία με το «¡Viva España!», και στο Ολύμπια – Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας» θα παρουσιαστεί απόψε τo έργο του πολυβραβευμένου χορογράφου Marcos Morau και της ομάδας La Veronal, «Sonoma», που δανείζεται στοιχεία από τις φολκλορικές παραδόσεις, τη θρησκεία, το σινεμά, την ιστορία της τέχνης. Ακαδημίας 59, στις 20.30.

Αν αγαπάτε τους βελούδινους και εξωτικούς ήχους της μπόσα νόβα, η Μιράντα Βερούλη με το εξαιρετικό κουιντέτο της παρουσιάζει απόψε ένα μεγάλο αφιέρωμα στην Αστρουντ Ζιλμπέρτο. Συμμετέχουν οι Τζώρτζης Τσιρόπουλος (τενόρο σαξόφωνο), Σπύρος Μάνεσης (πιάνο), Γιώργος Ρούλος (κοντραμπάσο), Αναστάσης Γούλιαρης (τύμπανα). Half Note Jazz Club, Τριβωνιανού 17, Μετς, στις 21.30.

«Η μητέρα μου έζησε τη δεκαετία του ’70 στη Σαουδική Αραβία ακολουθώντας τον άνδρα της στη δουλειά του, αλλά αντί για γράμματα στην οικογένειά της έγραφε κασέτες. Κασέτες γεμάτες ψέματα για το πόσο ευτυχισμένη ήταν». Η «Λεμονιά» το έργο του Γιάννη Κεντρωτά, κάνει πρεμιέρα σήμερα με την Αλεξάνδρα Ούστα (φωτογραφία). Πολυχώρος Vault Theatre Plus, Μελενίκου 26, Γκάζι, στις 20.15.

Οι Ορφέας Αυγουστίδης, Γιάννης Κλίνης, Μαίρη Μηνά και Ηλίας Μουλάς πρωταγωνιστούν στην καυστική σάτιρα για τη σύγχρονη κοινωνία «Ο άσχημος» του Marius von Mayenbrug, σε οκτώ ρόλους. Σκηνοθεσία: Γιώργος Κουτλής. Νέο Θέατρο Βασιλάκου, Προφήτη Δανιήλ 3, Κεραμεικός, στις 20.00.καλογ

Με τη συμμετοχή 11 καλλιτεχνών από διάφορες χώρες, η γκαλερί Art Number 23 παρουσιάζει την έκθεση «Out of Space», αφιερωμένη στο Διάστημα και στο σύμπαν στην τέχνη, σε επιμέλεια της Αναστασίας Ρασκίνα. Δημητρίου Αιγινήτου 8, από τις 16.00 έως τις 20.00 καθημερινά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT