Πού βγαίνουμε σήμερα Παρασκευή; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Παρασκευή; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Mια γυναίκα που έζησε στην ελληνική επαρχία από τη δεκαετία του ’30, τα νεανικά της χρόνια –τα οποία συνέπεσαν με την περίοδο του Εμφυλίου– και τις κρυφές συναντήσεις με τον μεγάλο της έρωτα, ο οποίος ήταν αντάρτης. Ακολούθησε γάμος από προξενιό· για να ξεπλύνει την «ντροπή. Με αυτή την αφορμή και με πλήθος συνεντεύξεων, ανεβαίνει η παράσταση «ΜΑΡΙΚΕΣ #δενπροκειταιγιαδιασημεςπερσονες» στο θέατρο ΕΛΕΡ, Φρυνίχου 10. Από 8 Μαΐου, στις 21.30.

Συνεχίζεται μέχρι τις 18 Μαΐου η έκθεση «Daughters» (φωτογραφία) των εικαστικών φωτογράφων Αιμιλίας Μπαλάσκα και Ρεμπέκα Σίμονς. Στην έκθεση παρουσιάζονται παλαιότερα πρότζεκτ και καινούργια έργα που συνδημιούργησαν, χρησιμοποιώντας όχι μόνο τη φωτογραφία αλλά και διάφορα εικαστικά μέσα. Γκαλερί Ηώς. Χέυδεν 38, Τετάρτη με Παρασκευή, 12.00 έως 20.00.

Ο Κέννυ και ο Φενού είναι στρατιώτες σε έναν περίεργο πόλεμο, που κρατάει για μέρες, μήνες ή και χρόνια. Το έργο, σε κείμενο των Αφροδίτης Φλώρου και Θύμιου Διαμάντη, με τίτλο «Κέννυ & Φενού», ανεβαίνει αυτή την Τετάρτη στο Studio Μαυρομιχάλη, στις 21.00. Μαυρομιχάλη 134, Εξάρχεια.

Το Ελεφαντάκι, η Πατάτα, το Βουνό, η Αλεπού, το Σκουλουκούιν, ο Κόκορας και όλοι οι ήρωες του «Τεμπέλη Δράκου» ζωντανεύουν και πάλι στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με τους Αλκίνοο Ιωαννίδη, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Ρένα Μόρφη, Γιάννη Διονυσίου, αλλά και τον συνθέτη Γιώργο Χατζηπιερή. Παρασκευή 10, Σάββατο 11 και Κυριακή 12 Μαΐου στην αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ρήγου.

Ενα εντατικό εργαστήριο για παιδιά 4-6 ετών και 7-12 από τις 8 Μαΐου διοργανώνει το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης με τίτλο «Ο κόσμος στο σώμα μου», με την επιμέλεια της Βιτόριας Κοτσάλου. Από τις 11.00 έως τις 14.00. Νεοφύτου Δούκα 4.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT