Μαρίνα Σάττι – Eurovision: «Δεν ήθελα να προσβάλω κανέναν», λέει για το χασμουρητό στη συνέντευξη Τύπου

Μαρίνα Σάττι – Eurovision: «Δεν ήθελα να προσβάλω κανέναν», λέει για το χασμουρητό στη συνέντευξη Τύπου

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Δεν είχα την πρόθεση να προσβάλω κανέναν», υποστήριξε η Μαρίνα Σάττι σε ανάρτησή της, στον απόηχο του θορύβου που έχει ξεσπάσει για τη στάση της την ώρα που μιλούσε η εκπρόσωπος του Ισραήλ στη συνέντευξη Τύπου μετά τον ημιτελικό της Eurovision

«Νομίζω όλες αυτές τις ημέρες που είμαστε εδώ μέρα και εγώ, αλλά και ολόκληρη η ελληνική αποστολή έχει φέρει μόνο θετική ενέργεια στην κοινότητα και χαρά όπου και εάν πηγαίναμε. Είμαστε εδώ για τη μουσική και έχουμε φτάσει στον τελικό μας στόχο, είμαστε στον τελικό», ανέφερε μεταξύ άλλων. 

 

H δήλωση της Μαρίνας Σάττι:

«Γειά σας. Σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει. Καταρχάς δεν γνώριζα ότι έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις γιατί όλη μέρα ήμασταν στην αρένα για πρόβα και είχα κλειστό το κινητό. Αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι ότι δεν είχα την πρόθεση να προσβάλω κανέναν. Νομίζω όλες αυτές τις ημέρες που είμαστε εδώ μέρα και εγώ, αλλά και ολόκληρη η ελληνική αποστολή έχει φέρει μόνο θετική ενέργεια στην κοινότητα και χαρά όπου και εάν πηγαίναμε. Είμαστε εδώ για τη μουσική και έχουμε φτάσει στον τελικό μας στόχο, είμαστε στον τελικό. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, θα δώσουμε τα δυνατά μας και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλη την διαδρομή, όλη την στήριξη και την αγάπη μέχρι τώρα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT