Πού βγαίνουμε σήμερα Τρίτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Τρίτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ολοκληρώνεται στη «Μεγάλη Βρεταννία» το συνέδριο «Η καμπύλη της Μεταπολίτευσης» του Κύκλου Ιδεών. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει συζητήσεις για την οικονομία, πολιτιστικές θεματικές με τους Χρήστο Χωμενίδη, Ρούλα Γεωργακοπούλου, Τάσο Μπουλμέτη, Σταμάτη Φασουλή κ.ά., καθώς και συζητήσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου με τον Διονύση Σαββόπουλο και τον Αλέξη Παπαχελά. Από τις 12 μ., Σύνταγμα.

Δύο χρόνια μετά την πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα, οι Dakha Brakha (φωτογραφία), το δημοφιλές ουκρανικό πολυφωνικό κουαρτέτο της world music, ανεβαίνουν στη σκηνή του Fuzz Club για ένα πρόγραμμα που αναμειγνύει τα ουκρανικά παραδοσιακά τραγούδια και τις βαλκανικές μελωδίες με στοιχεία καμπαρέ, τζαζ, ροκ, ραπ κ.ά. Στις 9 μ.μ., Πατριάρχου Ιωακείμ 1.

Σπάνιες αφίσες που φιλοτέχνησε ο Πάμπλο Πικάσο, καθώς και αντιπροσωπευτικά κεραμικά του, περιλαμβάνει η έκθεση για τον Ισπανό καλλιτέχνη που διοργανώνει το Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών στο πλαίσιο των εορτασμών για την πεντηκονταετηρίδα της αποκατάστασης της Δημοκρατίας. Από τις 8 π.μ., στην αίθουσα εκθέσεων του Κέντρου στους Δελφούς.

Το κοντσέρτο για βιολί σε ρε μείζονα του Γιοχάνες Μπραμς, καθώς και έργα των Εντουαρντ Ελγκαρ και Νάντια Βάζιουτεκ, θα ερμηνεύσει στο Μέγαρο Μουσικής η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ, υπό τη διεύθυνση του Μιχάλη Οικονόμου. Σολίστ ο Σίμος Παπάνας. Στις 8.30 μ.μ., Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη 1.

Αντλώντας έμπνευση από τα έργα «Μηλιά μου αμίλητη» και «Ο Χριστός στα χιόνια» του Παντελή Μπουκάλα και το «Γυναίκες που τρέχουν με τους λύκους» της Κλαρίσα Πίνκολα Εστές, η θεατρική παράσταση «Βάιζα» της Χριστίνας Ματθαίου παρουσιάζεται στο θέατρο Επί Κολωνώ. Στις 9.15 μ.μ., Ναυπλίου 12.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT