Πού βγαίνουμε σήμερα Τετάρτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Τετάρτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Eργα Σοπέν, Ραβέλ, Μπαχ, Χατζιδάκι και Γυφτάκη, γραμμένα για τέσσερα χέρια σε ένα ή σε δύο πιάνα, θα ερμηνεύσουν απόψε στην αίθουσα «Δημήτρης Μητρόπουλος» του Μεγάρου Μουσικής η Ντόρα Μπακοπούλου και ο Αχιλλέας Γουάστωρ. Στις 8.30 μ.μ., Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη 1.

Eπειτα από δύο σεζόν στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, το έργο της Λούλας Αναγνωστάκη «Σ’ εσάς που με ακούτε» (φωτογραφία) παρουσιάζεται στην Αθήνα, στο «Αμφι-Θέατρο Σπύρου Ευαγγελάτου», σε συμπαραγωγή με τον πολιτιστικό οργανισμό «Λυκόφως». Σκηνοθετεί ο Χρήστος Θεοδωρίδης. Στις 8 μ.μ., Χατζημιχάλη 15 και Αδριανού.

Την έννοια της «νεανικότητας» και τη θέση των υποκειμενικών ταυτοτήτων στη σύγχρονη εποχή διερευνά, μέσα από τα έργα δέκα νέων καλλιτεχνών, η ομαδική εικαστική έκθεση «Youths», που εγκαινιάζεται σήμερα στον χώρο Space 52, σε επιμέλεια Δημήτρη Τρίκα. Επίσκεψη κατόπιν ραντεβού στο [email protected], Λάρνακος 28.

Αντλώντας έμπνευση από τη διαίρεση της σημερινής κοινωνίας σε θριαμβευτές νικητές και ασήμαντους ηττημένους, η παράσταση «G.O.L.D. – Glory Of Little Dreams (pocket vesion)» παρουσιάζεται από σήμερα στο θέατρο ΠΛΥΦΑ, σε σκηνοθεσία της Αννας Λεμονάκη και κείμενο της ίδιας και της Νίνα Πελεγκρίνο. Στις 9 μ.μ., Κορυτσάς 39.

Η διατομική έκθεση «Fluidity», με έργα της φωτογράφου Μαρίας Μπουρμπού και του εικαστικού Διο-νυσίου Παππά, τα οποία αποτυπώνουν αντιστοίχως τοπία δίπλα στη θάλασσα μέσα από το πρίσμα της ουτοπίας και το εφήμερο και αμετάβλητο στοιχείο της ύπαρξης, εγκαινιάζεται στον χώρο FokiaNou Art Space. Στις 7 μ.μ., Φωκιανού 24.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT