«Βugonia»: Η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου θα έχει κατά φαντασίαν εξωγήινους

«Βugonia»: Η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου θα έχει κατά φαντασίαν εξωγήινους

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους της νέας ταινίας, η Εμμα Στόουν και ο Τζέσε Πλίμονς

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την Εμμα Στόουν επέλεξε για ακόμα μία φορά ο Γιώργος Λάνθιμος αυτή τη φορά στον πρωταγωνιστικό ρόλο της νέας του δραματικής ταινίας με τίτλο «Bugonia». Κεντρικό ρόλο θα έχει επίσης και ο Τζέσε Πλίμονς.

Η Στόουν και ο Πλίμονς έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην επίσης ταινία του Λάνθιμου «Kinds of Kindness» (=Ιστορίες Καλοσύνης) η οποία έκανε επίσημη πρεμιέρα χθες στο 77ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.

Το «Bugonia» ασχολείται με δύο νεαρούς που έχουν εμμονή στη συνωμοσιολογία. Οι νεαροί απαγάγουν την υψηλόβαθμη διευθύνουσα σύμβουλο μιας μεγάλης εταιρείας, πεπεισμένοι ότι είναι εξωγήινη που έχει σκοπό να καταστρέψει τον πλανήτη Γη. Το σενάριο είναι του σεναριογράφου του «Succession» και του «The Menu», Γουίλ Τρέισι.

Η Focus Features κέρδισε τα δικαιώματα για την προβολή του έργου στις ΗΠΑ. Η Universal Pictures θα κυκλοφορήσει την ταινία στις υπόλοιπες χώρες, εκτός από την Κορέα, όπου θα την κυκλοφορήσει η παραγωγός του «Parasite» CJ ENM. Η τελευταία χρηματοδοτεί την ταινία μαζί με την Fremantle. 

«Ο Γιώργος Λάνθιμος είναι ένας κινηματογραφικός οραματιστής με ένα μοναδικό στυλ που έχει γοητεύσει το κοινό παγκοσμίως. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε μαζί του […] για να επανασχεδιάσουμε αυτή τη διεστραμμένη και σκοτεινά αστεία ιστορία», δήλωσε ο Πίτερ Κουζάβσκι, επικεφαλής της Focus Features.

Με πληροφορίες από Variety

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT