Πού βγαίνουμε σήμερα Τρίτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Τρίτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αφιέρωμα στον εκλιπόντα σκηνοθέτη Σταύρο Ντουφεξή, το οποίο θα περιλαμβάνει και ένα ένθετο για την πρόωρα χαμένη κόρη του, τη μονωδό Στέλλα Ντουφεξή, διοργανώνουν την Πέμπτη στο Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης η Ελληνική Ενωση Κριτικών Θεάτρου και Παραστατικών Τεχνών και η θεατρολόγος Αννυ Κολτσιδοπούλου. Στις 7 μ.μ., Πειραιώς 206.

Τη Συμφωνία αρ. 9 σε ρε ελάσσονα, την τελευταία που συνέθεσε ο Αντον Μπρούκνερ, ερμηνεύει απόψε στην αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης» του Μεγάρου Μουσικής η ορχήστρα Utopia, υπό τη μουσική διεύθυνση του εμπνευστή της, του μαέστρου Θεόδωρου Κουρεντζή (φωτογραφία). Στις 8.30 μ.μ., Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη 1.

Από τις πλέον ιδιαίτερες παρουσίες της ηλεκτρονικής σκηνής, ο Ιταλογερμανός παραγωγός, dj και πολυοργανίστας Ντέιβιντ Ογκουστ παρουσιάζει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά μια μουσικοχορευτική πα-ράσταση βασισμένη στο άλμπουμ του «VĪS» και στη χορογραφία της Φράνκα Μαρλένε Φοθ. Στις 9 μ.μ., Ηρ. Πολυτεχνείου 32.

Tην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη πραγματεύεται η παράσταση θεάτρου – ντοκουμέντο με τίτλο «801,5 μ.», που ανεβαίνει από το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων στο Θέατρο Τζένη Καρέζη, σε σύλληψη και σκηνοθεσία του Χάρη Πεχλιβανίδη. Στις 9 μ.μ., Ακαδημίας 3.

Το θεατρικό έργο του Θανάση Τριαρίδη «Να ξέρετε πως αυτό που ακούτε είναι σφύριγμα τρένου», που έχει θέμα τις επαναπροωθήσεις μεταναστών, ανεβαίνει στο Studio Μαυρομιχάλη, σε σκηνοθεσία Νίκου Μαρνά και Γιώργου Γκιόκα. Στις 9 μ.μ., Μαυρομιχάλη 134.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT