Πού βγαίνουμε σήμερα Παρασκευή; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Παρασκευή; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ξεκινά από σήμερα το τριήμερο Athens Street Food Festival, στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ στο Γκάζι. Η καθιερωμένη πια διοργάνωση φέρνει χιλιάδες κόσμου σε ένα φεστιβάλ που παρουσιάζει αλλά και καθιερώνει τάσεις του «φαγητού του δρόμου», με μυρωδιές, γεύσεις και κουζίνες από όλο τον κόσμο. Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν επίσης μουσικά και άλλα ζωντανά προγράμματα. Από τις 5 μ.μ.

Ενα επικό πάρτι μέχρι το πρωί, πάνω στην άμμο και κάτω από την πανσέληνο, υπόσχεται για απόψε το Bolivar Beach Bar. Χορευτική μουσική, από τους εμβληματικούς «ύμνους» της δεκαετίας του 1980 μέχρι και τις επιτυχίες του σήμερα, θα δημιουργήσει τις συνθήκες για μια αξέχαστη νύχτα. Από τις 9 μ.μ.

Η αναγεννησιακή κωμωδία «Οι τρελοί της Βαλένθια» (φωτογραφία) του Λόπε ντε Βέγκα κάνει πρεμιέρα στο θέατρο Αθηναϊκή Σκηνή (Αθανασίου Διάκου και Τζιραίων 13). Πρόκειται για κωμωδία που έρχεται από τον «χρυσό αιώνα» της ισπανικής Αναγέννησης απηχώντας στο παρόν. Σε σκηνοθεσία του Μιχάλη Καλαμπόκη, με τους Μιχάλη Καλαμπόκη, Αλεξάνδρα Βουτζουράκη, Θωμά Πανδή, Χριστίνα Παγκάλη, Σωτήρη Καρκαλέμη κ.ά. Στις 9 μ.μ.

Από τη Δευτέρα 27 Μαΐου, οι εκδόσεις Πατάκη δίνουν το βήμα στα μικρά βιβλιοπωλεία σε όλη την επικράτεια της Ελλάδος, ως αναπόσπαστο κομμάτι πολιτισμού των κοινοτήτων μας, και διοργανώνουν ξεχωριστές εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα για μια μεγάλη ανοιξιάτικη γιορτή. Πλήρες πρόγραμμα στο littlebookstoreweek.gr.

Το Φεστιβάλ Σύγχρονου Καλλιτεχνικού Καμπαρέ διοργανώνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από το Red Jasper Cabaret Theatre (Κεφαλληνίας 18) της Κυψέλης. Για 10 ημέρες, το κοινό θα απολαύσει πάνω από 15 παραστάσεις θεάτρου, χορού, περφόρμανς, ακροβατικά κ.ά. από ομάδες και καλλιτέχνες που δραστηριοποιούνται στη σύγχρονη καλλιτεχνική σκηνή του καμπαρέ. Στις 8.30 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT