Πού βγαίνουμε σήμερα Σάββατο; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Σάββατο; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το 23ο Athens Jazz ξεκινά αυτή την Κυριακή στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων με μια συναυλία των Γερμανών Meute. Το 11μελές σχήμα από το Αμβούργο φέρνει μαζί τον ιδιαίτερο συνδυασμό χάλκινων πνευστών και τέκνο ηλεκτρονικού ήχου. Η βραδιά θα κλείσει σε ένα πάρτι με εκλεκτούς μουσικούς παραγωγούς στο γειτονικό Gazarte. Στις 9 μ.μ. Το Athens Jazz διαρκεί έως τις 3/6.

Οι Πυξ Λαξ (φωτογραφία) συμπράττουν με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα της Πράγας, υπό τη διεύθυνση του Φρίντεμαν Ρίλε, για μια μοναδική συναυλία απόψε στο Καλλιμάρμαρο. Το αγαπημένο ελληνικό σχήμα ερμηνεύει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του από όλες τις δεκαετίες, ντυμένες με το μελωδικό ένδυμα της κλασικής ορχήστρας. Στις 9 μ.μ.

Ο δημοφιλής αυτοσχεδιαστικός κωμικός Αλέξανδρος Τσουβέλας γιορτάζει δέκα χρόνια παρουσίας στη σκηνή της stand-up comedy με μια παράσταση στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού. Αστείες ιστορίες, μπόλικη διάδραση και καλεσμένοι-έκπληξη συνθέτουν το πρόγραμμα, το οποίο φτάνει στον Λυκαβηττό έπειτα από τη μεγάλη επιτυχία του σε μικρότερες σκηνές. Στις 9 μ.μ.

Εχοντας καριέρα 50 ετών πίσω του, ο σπουδαίος Γερμανός μαέστρος Τόμας Σάντερλινγκ έρχεται απόψε στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, για να διευθύνει για πρώτη φορά την ΚΟΘ. Το «μενού» περιλαμβάνει την εισαγωγή της όπερας «Απαγωγή από το σεράι» του Μότσαρτ, κοντσέρτο για βιολί του Μέντελσον και τη Συμφωνία αρ. 4 του Μπραμς. Στις 9 μ.μ.

Αυτή την Κυριακή, το Μουσείο Ακρόπολης συμμετέχει στην πανελλήνια επετειακή δράση «Πράσινες πολιτιστικές διαδρομές» του υπουργείου Πολιτισμού, προσφέροντας στους επισκέπτες του τη θεματική παρουσίαση με τίτλο «Ανακαλύπτοντας τα τέσσερα στοιχεία της φύσης στο Μουσείο Ακρόπολης». Στις 10 π.μ. στα αγγλικά και 1 μ.μ. στα ελληνικά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT