Πού βγαίνουμε σήμερα Τετάρτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Τετάρτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης έρχεται για μια μεγάλη συναυλία που θα σηματοδοτήσει την έναρξη του καλοκαιριού στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά και επανενώνει την ιστορική του μπάντα με τους Σταύρο Λάντσια (πλήκτρα), Μιλτιάδη Παπαστάμου (ηλεκτρικό βιολί), Γιώτη Κιουρτσόγλου (ηλεκτρικό μπάσο), Μιχάλη Καπηλίδη (τύμπανα). Λόφος Προφήτη Ηλία. Στις 8 μ.μ.

Η θεατρική ομάδα «Πτωχαλαζόνες» παρουσιάζει το κωμικό διήγημα του Στρατή Μυριβήλη «Οι Κάλπηδες», σε σκηνοθεσία Κώστα Παπακωνσταντίνου, ένα παραμύθι γεμάτο φως για δύο κατεργάρηδες που καυχιόνταν πως κανείς δεν τους παραβγαίνει στην πονηριά και στην μπαμπεσιά. Θέατρο Μπέλλος, Κέκροπος 1, Πλάκα.

Η ατομική έκθεση της Ντένης Θεοχαράκη «Αssembling memories», με έργα ζωγραφικής και φωτογραφίας, εγκαταστάσεις και οπτικοακουστικά μέσα με θεματικό πυρήνα το παλιό εργοστάσιο συναρμολόγησης αυτοκινήτων της ΤΕΟΚΑΡ ΑΒΕΕ στον Βόλο, φιλοξενείται στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Το εργοστάσιο αποτέλεσε μια από τις σημαντικότερες επιχειρηματικές επενδύσεις στη βιομηχανική ανάπτυξη της Ελλάδας. Εως τις 31 Μαΐου. Πειραιώς 254, Ταύρος.

Το Εθνικό Θέατρο φιλοξενεί στη Σκηνή «Νίκος Κούρκουλος» την παράσταση «Η πιο σωστή απόφαση» (φωτογραφία), της Εύας Οικονόμου-Βαμβακά, από το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας. Ενα νέο, πρωτότυπο έργο που τοποθετεί στο κέντρο του την ιστορία ενός καθημερινού ζευγαριού και ακολουθεί την απόφασή τους να αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί. Εθνικό Θέατρο, Αγίου Κωνσταντίνου 22-24. Στις 8.30 μ.μ.

Από σήμερα και κάθε Τετάρτη έως 26/6 επιστρέφει η «Ταράτσα του Φοίβου», ένα χειροποίητο πολυθέαμα στο Αλσος. Καλεσμένοι στις δύο πρώτες παραστάσεις η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Βύρων Θεοδωρόπουλος. Με συμπρωταγωνιστές τον Θανάση Αλευρά και τη Ρένα Μόρφη. Σκηνικά και κοστούμια από τον Πάρη Μέξη. Το Αλσος, Ευελπίδων 4, Πεδίον του Αρεως. Στις 8.30 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT