Πού βγαίνουμε σήμερα Πέμπτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Πέμπτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βασισμένη σε πάνω από 20 ημερολόγια στρατιωτών της Μικρασιατικής Εκστρατείας, η παράσταση «Το όνειρο της Ιωνίας, η Μικρασιατική Εκστρατεία μέσα από τα ημερολόγια των στρατιωτών», σε κείμενο του Αντώνη Κυριακάκη και σκηνοθεσία του Γιώργου Πατεράκη και του συγγραφέα, επιχειρεί να φωτίσει τα ιστορικά γεγονότα της περιόδου 1919-22, μέσα από τη ματιά των απλών ανθρώπων. Θέατρο Χώρος, Πραβίου 6, Βοτανικός Στις 9 μ.μ.

Στην γκαλερί Kapopoulos Fine Arts παρουσιάζεται η πρώτη ατομική έκθεση στην Ελλάδα της Αμερικανίδας γλύπτριας Κάρολ A. Φιούερμαν. Στα σημερινά εγκαίνια θα παραστεί η καλλιτέχνις σε έναν δημιουργικό διάλογο με το έργο του επίσης διεθνούς Ελληνα εικαστικού Pavlos (Παύλος Διονυσόπουλος), χαρακτηριστικά έργα του οποίου συμπεριλαμβάνονται επίσης στην έκθεση (φωτογραφία). Εγκαίνια: 6 μ.μ.-10 μ.μ. Σκουφά 5.

Οι δημοφιλείς Rammstein επιστρέφουν ύστερα από 14 χρόνια στην Ελλάδα, υποσχόμενοι ένα από τα πιο φαντασμαγορικά σόου που έχουμε δει, προαναγγέλλοντας μια αξεπέραστη συναυλία με εντυπωσιακό σκηνικό και πυροτεχνήματα. Για μια βραδιά, τα γνωστά stadium shows τους κάνουν μια στάση στο Ολυμπιακό Στάδιο. Λεωφόρος Κηφισίας 37. Οι πόρτες ανοίγουν στις 5 μ.μ.

Ο ιστορικότερος θεατρικός θεσμός της Βουλγαρίας, το Δραματικό Θέατρο της Φιλιππούπολης, παρουσιάζει από σήμερα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά την πολυταξιδεμένη υπερπαραγωγή «Odysseus», με 40 ηθοποιούς επί σκηνής μέσα σε ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα, σε σκηνοθεσία της βραβευμένης στο φεστιβάλ της Αβινιόν Ντιάνα Ντομπρέβα. Οδός Ηρώων Πολυτεχνείου, πλησίον πλατείας Κοραή. Στις 9 μ.μ.

Ολοκληρώνεται σήμερα η παράσταση «Φουαγιέ» με τους Γιάννη Βαρβαρέσο και Μίλτο Πιστώφ, σε σκηνοθεσία Νάντιας Παπαηλιοπούλου, που αφηγείται με χιούμορ την ιστορία ενός άνεργου ηθοποιού και ενός πιανίστα που συναντιούνται στο φουαγιέ ενός θεάτρου. Μικρό Γκλόρια, Ιπποκράτους 7. Στις 9 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT