Πού βγαίνουμε σήμερα Τετάρτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Τετάρτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με καλεσμένους τη Νατάσσα Μποφίλιου και τον Βύρωνα Θεοδωρόπουλο συνεχίζεται απόψε στο θέατρο Αλσος η φετινή «Ταράτσα» του Φοίβου Δεληβοριά. Στο πρόγραμμα της βραδιάς συμμετέχουν σταθερά και οι Θανάσης Αλευράς, Γαλήνη Χατζηπασχάλη, Ρένα Μόρφη κ.ά. Στις 8.30 μ.μ., Ευελπίδων 4.

Xορωδιακές διασκευές ελληνικών και διεθνών παραδοσιακών μελωδιών, καθώς και νέες μεταγραφές και συνθέσεις των Νίκου Κυπουργού, Λάιος Μπάρντος, Φίλιππου Τσαλαχούρη, Ζόλταν Κόνταϊ κ.ά., θα ερμηνεύσει στην Εθνική Λυρική Σκηνή το γυναικείο χορωδιακό σύνολο CHORES (φωτογραφία) στην πλήρη σύνθεσή του. Στις 8.30 μ.μ., Συγγρού 364.

Η ομαδική έκθεση «Χρωμοφοβία», με έργα των Οπυς Ζούνη, Νίκης Καναγκίνη, Μιχάλη Κατζουράκη, Λεωνίδα Τσιριγκούλη και άλλων εννέα καλλιτεχνών, τα οποία διερευνούν τη θέση και τη θέαση του χρώματος στον σύγχρονο πολιτισμό, παρουσιάζεται στην γκαλερί Roma. Από τις 10 π.μ., Ρώμα 5.

Η έκθεση «Κολοφώνες, η μνήμη της τελευταίας σελίδας», με έργα καλλιτεχνικής τυπογραφίας του Γιάννη Μαμάη, επικεφαλής του σχεδιαστικού τμήματος των εκδόσεων Gutenberg, εγκαινιάζεται στο φουαγιέ του αμφιθεάτρου του Ιδρύματος Γουλανδρή. Στις 7.30 μ.μ., Ερατοσθένους 13.

Ο ζωγράφος Στέφανος Ζαννής θα συνομιλήσει με την ιστορικό τέχνης Λουίζα Καραπιδάκη και το κοινό, αύριο Πέμπτη, στην Αίθουσα Τέχνης Αθηνών, στο πλαίσιο της έκθεσής του «Τα παιχνίδια του ΤΗΛΕΜάΧΟΥ». Από τις 7 μ.μ., Γλύκωνος 4, Κολωνάκι.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT