Πού βγαίνουμε σήμερα Τρίτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Τρίτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο πλαίσιο του Subset Festival, παρουσιάζεται στο Ωδείο Αθηνών το έργο «άιζο/Iso-the bird. Opus II – trespassing» της συνθέτιδος Νεφέλης Σταματογιαννοπούλου. Ενα μουσικό πείραμα γραμμένο για οκτώ ηχεία, ηχογραφημένο υλικό, visuals, φλάουτο, birbyne, κρουστά, πιάνο, φωνές, κοντραμπάσο και μαέστρο. Ολα ενώνονται επί σκηνής. Στις 10 μ.μ.

Το «Φλου» του Παύλου Σιδηρόπουλου, ένας από τους εμβληματικότερους δίσκους (φωτογραφία) στην ιστορία της ελληνικής ροκ μουσικής, συμπληρώνει 45 χρόνια από την κυκλοφορία του και γιορτάζεται με μια μεγάλη συναυλία στην Τεχνόπολη. Το συγκρότημα Σπυριδούλα του Σιδηρόπουλου συναντά τον Λεωνίδα Μπαλάφα στη σκηνή, έχοντας μαζί και τους Βήτα Πεις, Βιολέτα Ικαρη, Ιουλία Καραπατάκη, Γρηγόρη Κλιούμη και Θεοδοσία Τσάτσου. Στις 9 μ.μ.

Οι εκδόσεις Δίσιγμα και το Λύκειον των Ελληνίδων παρουσιάζουν τα δύο πρώτα βιβλία της επιστημονικής σειράς «Χορογραφίες». Πρόκειται για το «Χορός και ευεξία» των Βίκυς Κάρκου, Σου Ολιβερ και Σοφίας Λυκούρη, καθώς και τον συλλογικό τόμο «Εθνοχορογραφίες». Για τα βιβλία θα μιλήσουν αρκετοί πανεπιστημιακοί και ερευνητές που σχετίζονται με τους τομείς του χορού και της μουσικής. Στις 7 μ.μ., Δημοκρίτου 14.

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, παρέα με την πρόσφατα επανενωμένη μπάντα του, έρχεται για μια συναυλία στο Θέατρο Κήπου στη Θεσσαλονίκη. Το πρόγραμμά τους υπόσχεται μια ηλεκτρική γιορτή, γεμάτη από αγαπημένα τραγούδια, απρόσμενες διασκευές, αυτοσχεδιασμό και επικοινωνία. Στις 9.15 μ.μ., Νικολάου Γερμανού 5.

Το θεατρικό φεστιβάλ Off Off Athens συνεχίζεται στο Επί Κολωνώ. Η διοργάνωση μας συστήνει νέους δημιουργούς και καλλιτέχνες από την Ελλάδα, προβάλλοντας συχνά για πρώτη φορά το έργο τους στο κοινό. Απόψε παρουσιάζεται η παράσταση «Η νύχτα των δολοφόνων».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT