Πού βγαίνουμε σήμερα Πέμπτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Πέμπτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Η μοναδική καλλιτέχνις Anohni (φωτογραφία) έρχεται απόψε στο Ηρώδειο για να παρουσιάσει τον ξεχωριστό μουσικό της κόσμο, παρέα με τους The Johnsons

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το CT Garden Festival σηκώνει την αυλαία του στα Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου, με ένα μεγάλο αφιέρωμα στα 60 χρόνια της στιχουργικής διαδρομής του Γιώργου Παπαστεφάνου. Τραγούδια ύμνοι στον έρωτα, όπως τα «Ενα πρωινό», «Μια αγάπη για το καλοκαίρι», «Σου ‘δωσα την αγάπη μου», φέρουν την υπογραφή του. Στη συναυλία τραγουδούν: Γεράσιμος Ανδρεάτος, Δώρος Δημοσθένους, Αλέκα Κανελλίδου, Βασίλης Λέκκας, Ηρώ Σαΐα κ.ά. Στις 9 μ.μ.

Η μοναδική καλλιτέχνις Anohni (φωτογραφία) έρχεται απόψε στο Ηρώδειο για να παρουσιάσει τον ξεχωριστό μουσικό της κόσμο, παρέα με τους The Johnsons. Με έμφαση στα αινιμιστικά και οικο-φεμινιστικά θέματα, το μουσικό ταξίδι της Anohni κινείται μεταξύ πολλών ειδών – από την πειραματική ηλεκτρονική μουσική μέχρι τη νεο-κλασική, τη χορευτική και τη σόουλ. Τη συναυλία προλογίζει η Μαρίνα Αμπράμοβιτς. Στις 9 μ.μ.

Το «Lacrima», η πιο πρόσφατη παράσταση της Καρολίν Γκιγελά Ενγκιγέν («Σαϊγκόν»), παρουσιάζεται στην Πειραιώς 260, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών. Μια ιστορία για τη βία, θεσμική και ενδοοικογενειακή, και για τα δάκρυα που κρύβονται πίσω από την ομορφιά, πλέκεται πάνω στην κοπιώδη διαδικασία της δημιουργίας. Παίζεται απόψε και αύριο, στις 8 μ.μ.

Το Subset Festival συνεχίζεται στο Ωδείο Αθηνών με το σχήμα των Εύης Νάκου και Βασούλας Δελλή να συστήνουν το «We habitually maintain». Επιτόπιες ηχογραφήσεις μηχανημάτων, ζωντανός και επεξεργασμένος ήχος και μη λεκτικοί ήχοι συνθέτουν την παρτιτούρα. Στις 8.30 μ.μ.

Η αγαπημένη καλλιτέχνις Nalyssa Green παρουσιάζει ζωντανά τον νέο της δίσκο με τίτλο «Πολύ καλή στα πάρτυ» στο Bios Ρομάντσο. Η παρουσίαση θα γίνει στην ταράτσα με τη συμμετοχή πολλών φίλων καλλιτεχνών, όπως: Δεσποινίς Τρίχρωμη, Kristof, Pan Pan, Καλλιόπη Μητροπούλου κ.ά., ενώ θα ακολουθήσει πάρτι στον κυρίως χώρο του Ρομάντσου. Στις 9 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT