Πού βγαίνουμε σήμερα Παρασκευή; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Παρασκευή; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Release Athens προσφέρει μια μεγάλη βραδιά στους λάτρεις της μέταλ μουσικής, με τρία σπουδαία συγκροτήματα του «σκληρού» ήχου να ανεβαίνουν στη σκηνή της πλατείας Νερού. Προεξάρχοντες οι Megadeth, που ανήκουν στο περίφημο big-4 του thrash metal και από κοντά οι Blind Guardian και οι Grand Magus, οι οποίοι θα βρεθούν επίσης επί σκηνής. Πόρτες, από τις 5.30 μ.μ.

Στην τελευταία του μέρα το Subset Festival τιμά τη μνήμη του σπουδαίου Ιάπωνα συνθέτη Ριουίτσι Σακαμότο, προβάλλοντας την ταινία-συναυλία «Ryuichi Sakamoto: Opus» (φωτογραφία) στο Αμφιθέατρο Ιωάννης Δεσποτόπουλος του Ωδείου Αθηνών. Η επιμέλεια της ταινίας έγινε από τον ίδιο τον Σακαμότο, με τα 20 κομμάτια να αφηγούνται τη ζωή του, δίχως άλλη επεξήγηση. Στις 8.30 μ.μ.

Οι Nouvelle Vague, η μπάντα από τη Γαλλία που παίζει διασκευές όπως καμία άλλη, έρχεται στην Αθήνα και το Gazarte υποσχόμενη μια νύχτα μουσικής ευφορίας, γεμάτη όνειρα, μελωδίες, χορό, αθωότητα αλλά και ερωτισμό. Στις 9 μ.μ., Βουτάδων 34.

Η καλοκαιρινή περιοδεία του Σωκράτη Μάλαμα κάνει στάση στη Νέα Αγχίαλο, στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο Ν. Σαρμάνης. Ο δημοφιλής Ελληνας τραγουδοποιός και οι εξαιρετικοί συνεργάτες του, με πρώτη την Ιουλία Καραπατάκη στο τραγούδι, φέρνουν και αυτό το καλοκαίρι τις όμορφες μουσικές τους στις ανοιχτές θερινές σκηνές. Στις 9 μ.μ.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης, πιστός κι εκείνος στα καλοκαιρινά ραντεβού με τους θαυμαστές του, έρχεται στο Θέατρο Γης της Θεσσαλονίκης. Ευαίσθητος δημιουργός, χαρισματικός ερμηνευτής, κοινωνικά «ενήμερος» και ταυτόχρονα βαθιά ερωτικός, ο Πασχαλίδης μεταφέρει όλα αυτά τα χαρίσματα και στις ζωντανές του εμφανίσεις. Στις 9.30 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT