Πού βγαίνουμε σήμερα Σάββατο; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Σάββατο; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Release Athens συνεχίζεται στην πλατεία Νερού με μια ζωντανή εμφάνιση του πολύ αγαπητού στη χώρα μας Parov Stelar. Ο διάσημος Αυστριακός μουσικός και παραγωγός φέρνει μαζί του τον συνδυασμό ηλεκτρονικών dance ήχων με τα τζαζ και σουίνγκ στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν, υποσχόμενος μια σπουδαία χορευτική βραδιά. Θα προηγηθούν οι Jain και Telenova. Οι πόρτες ανοίγουν στις 5.30 μ.μ.

Τρεις μεγάλοι αστέρες της κλασικής μουσικής συμπράττουν για μια μοναδική συναυλία απόψε στο Ηρώδειο. Ο Λεωνίδας Καβάκος συναντάει τους Ιμάνιουελ Αξ και Γιο-Γιο Μα, σε μια σύμπραξη τριών ιδιοφυών ερμηνευτών που υπόσχεται μια υψηλής πνοής δημιουργική συνομιλία στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών. Στις 9 μ.μ.

Οι «Λόγος Τιμής», ένα από τα κορυφαία σχήματα της εγχώριας χιπ-χοπ σκηνής, εμφανίζονται απόψε στο Open Air των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων στο Μαρούσι (ΟΑΚΑ). Οι «Λόγος Τιμής» συμπληρώνουν φέτος 11 χρόνια παρουσίας έχοντας χιλιάδες θαυμαστές, που τους ακολουθούν πιστά στις συναυλίες τους όλο αυτό το διάστημα. Οι πόρτες ανοίγουν από τις 6 μ.μ.

Η Βαλέρια Δημητριάδου, μέλος της ομάδας των C for Circus, παρουσιάζει σήμερα και αύριο την παράσταση «Ενενήντα» στην Πειραιώς 260, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών. Το έργο επιλέγει να μιλήσει για το θέμα-ταμπού των γηρατειών. Με ζωντανή μουσική επί σκηνής αφηγείται έναν φανταστικό μικρόκοσμο που αντιστέκεται σθεναρά στο δυστοπικό παρόν μας, προτάσσοντας την ενσυναίσθηση και την αλληλεγγύη. Στις 8 μ.μ.

Ο Guillaume de Kadebostany, ιδρυτής του ομώνυμου δημοφιλούς σχήματος, έρχεται απόψε στο Bolivar Beach Bar για να παρουσιάσει ένα ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα. Μεγάλες επιτυχίες του γκρουπ αλλά και το ολοκαίνουριο «Easy» μπαίνουν στην κονσόλα του και μας καλούν να αφεθούμε στις μελωδίες και στον χορό. Από τις 9 μ.μ., Ακτή του Ηλιου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT