Πού βγαίνουμε σήμερα Τετάρτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Τετάρτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τραγούδια από όλη την πορεία του και κινηματογραφικά σάουντρακ που έχει συνθέσει θα παρουσιάσει ο Γιάννης Αγγελάκας στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού, στο πλαίσιο του Rockwave nights. Μαζί του το συγκρότημα 100°C, το πολυφωνικό σχήμα Διώνη και ένα τρίο εγχόρδων υπό την επιμέλεια του Νίκου Βελιώτη. Στις 9 μ.μ., λόφος Λυκαβηττού.

Η παράσταση «Signal to Noise» (φωτογραφία), ένα ζωηρό και εμψυχωτικό θέαμα που σκιαγραφεί μια κωμική και ανησυχητική εικόνα των αποξενωμένων ατόμων που βρίσκονται στο μεταίχμιο μεταξύ φυσικού και τεχνητού κόσμου, παρουσιάζεται από τη βρετανική κολεκτίβα Forced Entertainment στο Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου. Στις 9 μ.μ., Πειραιώς 260.

Η δεύτερη ατομική έκθεση της Κατερίνας Σταθάτου, με τίτλο «Το δέντρο που ήθελε να γίνει ουράνιο τόξο» και με έργα που επινοούν και απεικονίζουν «ένα μαγικό δάσος καταμεσής της Αθήνας», εγκαινιάζεται στο Μουσείον της Πόλεως των Αθηνών – Ιδρυμα Βούρου-Ευταξία, σε επιμέλεια Ιριδας Κρητικού. Στις 7.30 μ.μ., Ι. Παπαρρηγοπούλου 5-7.

Αγαπημένα τραγούδια της αθηναϊκής επιθεώρησης των αρχών του 20ού αιώνα περιλαμβάνει η λυρική μουσική παράσταση «Γύρισε πίσω… στην Αθήνα», που παρουσιάζει το Πολιτιστικό Ιδρυμα Ομίλου Πειραιώς στον εξώστη του κτιρίου του. Συμμετέχουν: Κάτια Πάσχου (σοπράνο), Δημήτρης Σιγαλός (τενόρος), Δημήτρης Γιάκας (πιάνο) και Αμαλία Γιαννοπούλου (τσέλο). Κρατήσεις στο 210-34.18.051. Στις 9 μ.μ., Δωρίδος 2 και Λ. Ειρήνης 14.

Το βιβλίο του καθηγητή Φιλοσοφίας Δημήτρη Βαρδουλάκη «Αγωνισμός-Στάσις: Υλισμός και δημοκρατική σκέψη» (εκδ. νήσος) παρουσιάζεται στο Αthens Book Space. Μιλούν η καθηγήτρια Κοινωνικής Ανθρωπολογίας Αθηνά Αθανασίου και ο αναπληρωτής καθηγητής Φιλοσοφίας Γεράσιμος Κακολύρης. Στις 7 μ.μ., Πάρκο Ελευθερίας.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT