Πού βγαίνουμε σήμερα Πέμπτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Πέμπτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το μουσικό έργο «Πολιορκημένος χρόνος», σε ποίηση Τίτου Πατρίκιου και μουσική Ανδρέα Κατσιγιάννη, παρουσιάζεται σε μια μοναδική συναυλία, στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Ερμηνεύει ο Θοδωρής Βουτσικάκης. Στον ρόλο του αφηγητή, ο Τίτος Πατρίκιος. Στις 8.30 μ.μ., Συγγρού 364.

Χαρακτικά έργα που επιδιώκουν να αναδείξουν τη μεταμορφωτική δύναμη της φύσης και της τέχνης περιλαμβάνει η ατομική έκθεση της Παναγιώτας Αντωνοπούλου με τίτλο «Οι κακές σκέψεις γίνονται άνθη» (φωτογραφία) που εγκαινιάζεται απόψε στο Κέντρο Τεχνών Μετς. Επιμέλεια, Νιόβη Κρητικού. Από τις 7 μ.μ. Ευγένιου Βουλγάρεως 6.

Η Βερόνικα Ράιμο παρουσιάζει στο Barrett το βιβλίο της «Ας πούμε πως είμαι εγώ» (εκδ. Δώμα, μτφρ. Δήμητρα Δότση), ένα μυθιστόρημα ενηλικίωσης που βασίζεται στις εμπειρίες της Ιταλίδας συγγραφέως στη Ρώμη στα τέλη του 20ού και στις αρχές του 21ου αιώνα. Στις 8 μ.μ., Πρωτογένους 11.

Η Συμφωνική Ορχήστρα του Πανεπιστημίου Ντέλαγουερ υποδέχεται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών τη Συμφωνική Ορχήστρα του Τμήματος Μουσικής Επιστήμης & Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, τη MOYSA του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης και τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Κρήτης Δήμου Ηρακλείου, για μια συναυλία με έργα από το μπαρόκ μέχρι το σύγχρονο ρεπερτόριο. Διευθύνουν οι Τζέιμς Αλεν Αντερσον και Μίλτος Λογιάδης. Στις 9 μ.μ., Κόκκαλη 1.

Μαρτυρίες φοιτητών, μαθητών και απλών πολιτών που συμμετείχαν στην εξέγερση του Πολυτεχνείου περιλαμβάνει η παράσταση «50 χρόνια, μια νύχτα», που παρουσιάζεται από σήμερα στο Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου. Σκηνοθετεί ο Μάνος Καρατζογιάννης. Ερμηνεύουν οι Γιώργος Βουρδαμής, Υβόννη Μαλτέζου, Γιάννης Νταλιάνης κ.ά. Στις 9 μ.μ., Πειραιώς 260.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT