Πού βγαίνουμε σήμερα Σάββατο; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Σάββατο; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Κωστής Μαραβέγιας ανεβαίνει στη σκηνή του Κήπου του Μεγάρου Μουσικής για ένα μουσικό καλοκαιρινό πάρτι με αγαπημένα τραγούδια από όλη τη δισκογραφία του. Μαζί του οι Νίκος Αγγλούπας, Αγγελος Αγγελίδης, Τζιμ Σταρίδας, Χρήστος Καλκάνης και Ντέμιαν Γκόμεζ. Στις 9 μ.μ., Κόκκαλη 1.

Τα «Πέντε τραγούδια σε ποίηση Φρ. Ρίκερτ» του Μάλερ, καθώς και έργα των Ντβόρζακ, Μπάρτοκ και Σούμπερτ, θα ερμηνεύσει την Κυριακή στο Ηρώδειο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου, η Ορχήστρα Δωματίου της Ευρώπης υπό τον σερ Σάιμον Ρατλ (φωτογραφία). Σολίστ η Μαγκνταλένα Κοζενά. Στις 9 μ.μ., Πεζόδρομος Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Η εικαστική εγκατάσταση «Αχρονο πλέγμα» , ένα συλλογικό έργο της ομάδας Art Unitas, που παραπέμπει σε αρχαιολογική ανασκαφή, καθώς τα έργα των καλλιτεχνών βρίσκονται «θαμμένα» στο χώμα προσκαλώντας τους αρχαιολόγους του μέλλοντος να τα ανακαλύψουν, εγκαινιάζεται σήμερα στο Επιγραφικό Μουσείο. Στις 12 μ., Τοσίτσα 1.

Η Αργεντίνα χορογράφος Ασελέν Παρολίν παρουσιάζει σήμερα και αύριο στο Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου το «Zonder», ένα πάντρεμα του σύγχρονου χορού με την κωμωδία, που μας προτείνει να αψηφήσουμε τον φόβο της αποτυχίας και να αγκαλιάσουμε σφιχτά τα λάθη μας, ενάντια στην εμμονή για στοχοπροσήλωση και στον λογοκεντρισμό της σύγχρονης δυτικής κοινωνίας. Στις 9 μ.μ., Πειραιώς 260.

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης ξαναβρίσκει την ιστορική μπάντα του και μαζί ανεβαίνουν στο θέατρο του Λυκαβηττού 24 χρόνια μετά τις πρώτες τους εμφανίσεις και την ηχογράφηση του δίσκου «Εκτός τόπου και χρόνου», για ένα πρόγραμμα γεμάτο δημιουργικότητα, συγκίνηση και ενέργεια. Ωρα έναρξης 9 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT