Ο Μάικλ Τζέι Φοξ έπαιξε κιθάρα σε συναυλία των Coldplay

Ο Μάικλ Τζέι Φοξ έπαιξε κιθάρα σε συναυλία των Coldplay

«Ο κύριος λόγος που είμαστε συγκρότημα είναι επειδή παρακολουθήσαμε το 'Back to the Future'», είπε ο Κρις Μάρτιν

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ηθοποιός Μάικλ Τζέι Φοξ ξεσήκωσε το πλήθος στο μουσικό φεστιβάλ Glastonbury στη Βρετανία, παίζοντας κιθάρα πάνω σε αναπηρικό αμαξίδιο σε συναυλία των Coldplay.

Ο Φοξ συνόδευσε το συγκρότημα παίζοντας στην κιθάρα του το γνωστό τραγούδι «Fix You». Σε ανάρτησή του στο Instagram έγραψε: «Ευχαριστώ τους Coldplay για τη φροντίδα τους. Πολλές ευχαριστίες στον Κρις, τον Γουίλ, τον Τζόνι, τον Γκάι και τον Φιλ».

Η ανάρτηση συνοδευόταν από φωτογραφίες στο φεστιβάλ: «Ω ναι, σε περίπτωση που αναρωτιέστε… ήταν τρομερά. Υπάρχει μια εποχή για κάθε συγκρότημα και ένα συγκρότημα για κάθε εποχή. Αυτή είναι η ώρα των Coldplay», πρόσθεσε. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michael J Fox (@realmikejfox)

Το βίντεο από την εμφάνιση του Φοξ με τους Coldplay δείχνει, μεταξύ άλλων, τον frontman του συγκροτήματος, Κρις Μάρτιν να τραγουδά σκυμμένος στα γόνατα, δίπλα στον ηθοποιό.

«Ο κύριος λόγος που είμαστε συγκρότημα είναι επειδή παρακολουθήσαμε το ‘Back to the Future’», είπε ο Μάρτιν. «Ευχαριστούμε τον ήρωά μας και έναν από τους πιο εκπληκτικούς ανθρώπους στη Γη, τον Μάικλ Τζέι Φοξ. Σ’ ευχαριστούμε πολύ Μάικλ», πρόσθεσε. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Φοξ είχε παίξει ακόμα μία φορά με τους Coldplay κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας το 2016 στο Νιου Τζέρσεϊ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT