Πού βγαίνουμε σήμερα Τρίτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Τρίτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Ταινιοθήκη της Ελλάδος και η Ταινιοθήκη της Θεσσαλονίκης του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, με την υποστήριξη της πρεσβείας της Δημοκρατίας της Κορέας, παρουσιάζουν την ταινία «Veteran», σε σκηνοθεσία Ρίου Σέουνγκ Γουάν, στο πλαίσιο του αφιερώματος «K-Crime: εννέα νουάρ ταινίες του σύγχρονου κορεατικού σινεμά». Την ταινία θα προλογίσουν γνωστοί κριτικοί του κινηματογράφου. Στις 9 μ.μ., Ιερά Οδός 48.

Ο διάσημος ποπ τραγουδοποιός Mika (φωτογραφία) επιστρέφει στην Αθήνα στα Rockwave Nights στο δημοτικό θέατρο Λυκαβηττού, για μία ακόμη συναυλία γεμάτη χρώμα και αξέχαστες επιτυχίες όπως, μεταξύ άλλων, τα «Grace Kelly», «Relax». Στις 9.30 μ.μ.

Η El Sistema Greece Youth Orchestra και η EL Sistema Greece Youth Choir ανοίγουν τις φετινές εκδηλώσεις του φεστιβάλ Ρεματιάς – Νύχτες Αλληλεγγύης 2024, ταξιδεύοντας το κοινό στον χώρο-χρόνο μέσα από κλασικές μελωδίες. Είσοδος ελεύθερη, με δωρεάν κράτηση στο more.com. Στις 9 μ.μ., Προφήτου Ηλία 65, στο Χαλάνδρι.

Ο γνωστός τραγουδοποιός Σπύρος Γραμμένος, με το χαρακτηριστικό του ντύσιμο στα μαύρα με κόκκινες τιράντες και την αμεσότητά του, έρχεται στην Τεχνόπολη με καλοκαιρινή διάθεση για να ξεσηκώσει το κοινό, σε μια συναυλία συνοδεία της μπάντας του κι ενός ακόμη σπέσιαλ καλεσμένου του, του γνωστού «Ξαδέρφου». Στις 9 μ.μ., Πειραιώς 100, Γκάζι.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ξετυλίγει ξανά την τεράστια μουσική ιστορία του μέσα από την καλοκαιρινή του περιοδεία, δίπλα σε σπουδαίους συνεργάτες, με πρώτο σταθμό το μουσικό Αλσος Καρδίτσας. Στις 9 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT