Πού βγαίνουμε σήμερα Τετάρτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Τετάρτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η χορογράφος Τζένη Αργυρίου και η ομάδα της παρουσιάζουν στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών – Επιδαύρου την παράσταση με τίτλο «Μινάντι», λέξη που στην Ηπειρο είναι συνυφασμένη με την έννοια της συλλογικής σύναξης για να παραχθεί κάτι. Πρόκειται για ένα έργο με στοιχεία διαχρονικότητας, που στο κέντρο του τοποθετεί τις έννοιες της αλληλεγγύης και της κοινότητας. Στις 9 μ.μ., Πειραιώς 260.

Το φεστιβάλ κρουστών της Εναλλακτικής Σκηνής της ΕΛΣ παρουσιάζει ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα δραστηριοτήτων, σε καλλιτεχνική επιμέλεια του σολίστ Μαρίνου Τρανουδάκη. Το πρώτο φεστιβαλικό απόγευμα ξεκινάει με τη συναυλία του Γιάννη Αγγελόπουλου και ακολουθούν το μουσικό σχήμα Polis Ensemble, το ντουέτο κρουστών Behind Bars και η ομάδα κρουστών Anasa Drummers. Είσοδος ελεύθερη. Από τις 11 π.μ., Συγγρού 364, ΚΠΙΣΝ.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς υποδέχεται ξανά το κοινό στην «Ταράτσα του Φοίβου» (φωτογραφία) για ένα ακόμη καλοκαιρινό πολυθέαμα με μουσική και stand up comedy. Μαζί του στη σκηνή ο Θανάσης Αλευράς, η Ρένα Μόρφη καιη Γαλήνη Χατζηπασχάλη. Καλεσμένοι του οι ηθοποιοί της μουσικής κωμωδίας «Τα νούμερα». Στις 8.30 μ.μ., θέατρο Αλσος.

Βασισμένο στο έργο του Ερνεστ Χέμινγουεϊ «Ο γέρος και η θάλασσα», η Γερμανίδα σκηνοθέτις Μαρλέν Καμίνσκι παρουσιάζει τη νέα της διασκευή «Η θάλασσα και ο γέρος», τοποθετώντας την παράταση στη σύγχρονη εποχή. Πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός Τάσος Νούσιας. Την πρωτότυπη προσθήκη της φιγούρας της θάλασσας ερμηνεύει η χορεύτρια Φαίδρα Σούτου και με τη φωνή της η Εβελίν Ασουάντ. Στις 9.30 μ.μ., Δημοτικό θέατρο Ηλιούπολης.

Ενα συναυλιακό αφιέρωμα παρουσιάζεται προς τιμήν του μουσικοσυνθέτη Μίμη Πλέσσα, που φέτος συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής, στο θέατρο της Ρεματιάς. Τη βραδιά πλαισιώνουν η «Ορχήστρα Μίμης Πλέσσας» και οι ερμηνείες της Ελένης Πέτα, του Σπύρου Κλείσα και της Δήμητρας Σταθοπούλου. Στις 9 μ.μ., Ναρκίσσων 2-8. Είσοδος ελεύθερη με κράτηση στην πλατφόρμα more.com.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT