Πού βγαίνουμε σήμερα Σάββατο; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Σάββατο; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η παράσταση «Deadlines», σε σκηνοθεσία Ηρώς Μεταξά, που πραγματοποιείται από το 12ο Αττικό Σχολείο Αρχαίου Δράματος, στο πλαίσιο του νέου τριετούς ερευνητικού κύκλου «O λόγος στις γυναίκες», καλεί το κοινό να γνωρίσει τις περιπέτειες ενός ζωντανού-νεκρού κατά το ταξίδι του στην Ευρώπη των πολέμων.Στις 9 μ.μ. Παλαιό ΕλαιουργείοΕλευσίνας.

Η τραγουδίστρια Μαρίνα Σάττι (φωτογραφία), που εκπροσώπησε φέτος την Ελλάδα στη Eurovision, με το «Ζάρι», εμφανίζεται στα Μάταλα Κρήτης, στο πλαίσιο του 11ου Matala Beach Festival, για να ξεσηκώσει το κοινό σε μια συναυλία που σφύζει από ποπ και ethnic διάθεση, μέσα σε ένα μουσικό σύμπαν πολυφωνικών αλχημειών. Στις 9 μ.μ. Επιμενίδου 22, Ηράκλειο Κρήτης. Είσοδος ελεύθερη.

Η μουσική παράσταση «Των κοχυλιών η γλώσσα», με ερμηνευτή τον Θοδωρή Βουτσικάκη και απαγγελία από τη Μαρίνα Καλογήρου, στο πλαίσιο του προγράμματος «Ολη η Ελλάδα ένας πολιτισμός», φέρνει σε πρώτο πλάνο τον άνθρωπο της Μεσογείου που αφήνει πίσω του τους ιστορικούς διαχωρισμούς και ενώνεται με τους γειτονικούς λαούς. Είσοδος ελεύθερη με προκράτηση θέσης. Στις 9 μ.μ. Αρχαίο θέατρο Δωδώνης.

Στην γκαλερί «3Portes» και στο Μουσείο Αργυροτεχνίας ΠΙΟΠ, στα Γιάννενα, άνοιξε η ομαδική έκθεση «Futures Garden», ένα δημιουργικό σύνολο έργων και μέσων, με φιλοδοξία να αναδειχθούν τα θεμελιώδη ζητήματα της θέσης του ανθρώπου στη φύση και των διαπροσωπικών σχέσεων. Στις 11 π.μ., Αραβαντινού 5 και στις 10 π.μ. Ακρόπολη, Ιτς Καλέ.

Ο τραγουδοποιός Mazoha έρχεται στο Φεστιβάλ Αθηνών – Επιδαύρου, για ένα αξέχαστο πάρτι γεμάτο εκρηκτική μουσική, δράσεις και εκπλήξεις δίπλα στους αγαπημένους του καλεσμένους The Boy, Eddie Dark, Stolen Mic, Dolly Vara, Libys και dj set από τον Μάκη Παπασημακόπουλο.Στις 7 μ.μ. Πειραιώς 260.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT