Ο Μπραντ Πιτ ντύνεται πιλότος της Formula 1

Ο Μπραντ Πιτ ντύνεται πιλότος της Formula 1

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πριν από δύο χρόνια ο Τζόζεφ Κοζίνσκι ένωσε τις δυνάμεις του με τον Τομ Κρουζ, προκειμένου να αναβιώσει τον μύθο του «Top Gun». Το έκανε δε με τρόπο εντυπωσιακό, κερδίζοντας τόσο τους «ειδικούς» –και ένα Οσκαρ– όσο και το κοινό, που πήγε μαζικά στις αίθουσες για να δει την ταινία του. Ενας άλλος υπέρλαμπρος χολιγουντιανός αστέρας, ο Μπραντ Πιτ, είναι ο πρωταγωνιστής του καινούργιου φιλμ του Κοζίνσκι, ο οποίος αυτή τη φορά θα μας ταξιδέψει στον μαγικό κόσμο της Formula 1.

Το πρώτο τρέιλερ του «F1», που κυκλοφόρησε πρόσφατα, είναι τουλάχιστον αξιοπρόσεκτο. Εκεί βλέπουμε τον Πιτ στον ρόλο του Σόνι Χέιζ, ενός πρώην πιλότου της Formula 1, ο οποίος επιστρέφει πίσω από το τιμόνι για χάρη μιας φιλόδοξης (επινοημένης) ομάδας. Ο ανταγωνισμός, ωστόσο, είναι πολύ αληθινός και τρομερά υψηλού επιπέδου: ήδη στο τρέιλερ αναφέρονται οι Ferrari, Red Bull, Aston Martin, Mercedes, ενώ σε ένα άλλο πλάνο βλέπουμε παραταγμένους δίπλα στον Αμερικανό ηθοποιό τους παγκόσμιους πρωταθλητές Φερνάντο Αλόνσο και Μαξ Φερστάπεν. Αλλωστε, κομμάτια της ταινίας έχουν γυριστεί κατά τη διάρκεια του περυσινού βρετανικού Γκραν Πρι και άλλων αγώνων ταχύτητας. Αυτό το πάντρεμα του κινηματογράφου με την τεχνολογία αιχμής, το οποίο είδαμε σε μεγάλο βαθμό και στο «Top Gun: Maverick» του Κοζίνσκι, είναι σίγουρα πολύ γοητευτικό. Το «F1» λέγεται ότι θα κοστίσει κοντά στα 300 εκατ. δολάρια, με την Apple TV να επενδύει περίπου 160-170 εκατ. από αυτά. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει το επόμενο καλοκαίρι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT