Πού βγαίνουμε σήμερα Πέμπτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Πέμπτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην γκαλερί Luminus Eye, εγκαινιάζεται η νέα ομαδική έκθεση με τίτλο «Κεραμικής Μονοπάτια/Ceramic Trails», από μια ομάδα ανερχόμενων και καταξιωμένων κεραμιστών, ο καθένας από τους οποίους υιοθετεί τη δική του τεχνική. Η ελευθερία που προσφέρει το υλικό των δημιουργημάτων, φέρνει στον εκθεσιακό χώρο γλυπτά, επιτοίχια έργα, εγκαταστάσεις, αλλά και σκεύη χρηστικά ή μη. Στις 8.30 μ.μ., Μητσαίων 24, Ακρόπολη.

Οι εκρηκτικές «Σκιαδαρέσες» (φωτογραφία) έρχονται στην Τεχνόπολη για μια συναυλία γεμάτη αυθορμητισμό και ειλικρινείς στίχους, με τους οποίους ταυτίζονται μικροί και μεγάλοι, έτοιμες να πουν για ακόμη μία φορά τις ιστορίες τους μέσω της μουσικής. Μαζί τους στη σκηνή οι γκεστ καλεσμένοι Ορέστης Χαλκιάς και Μπίλυ Καρκ, για να τραγουδήσουν λατρεμένα κομμάτια της γενιάς Ζ. Στις 9 μ.μ., Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Το φεστιβάλ σύγχρονης μουσικής Phasma New Music Days, υπό τη διοργάνωση του τμήματος Phasma Music σε συνεργασία με το Κέντρο Ελληνικής Μουσικής, ολοκληρώνει σήμερα το πολυσυλλεκτικό του πρόγραμμα, αποχαιρετώντας το κοινό με πρωτότυπες μουσικές συνθέσεις της σύγχρονης σκηνής, σε μια συναυλία που προτρέπει την έκθεση σε νέα μουσικά ακούσματα. Στις 8.30 μ.μ., Συγγρού 364 (ΚΠΣΙΝ).

Η παράσταση με τίτλο «Ο κόσμος που στέκει ανάμεσά μας», στο πλαίσιο του «Ολη η Ελλάδα ένας πολιτισμός», σε σκηνοθεσία Παντελή Δεντάκη και κείμενο Κατερίνας Λούβαρη-Φασόη, αναφέρεται σε έναν κόσμο ασχήμιας και μίσους, όπου τίποτα αγνό ή φωτεινό δεν υπάρχει, και μόλις αυτό βρεθεί από σανίδα σωτηρίας μετατρέπεται σε διεκδικούμενο λάφυρο. Στις 9 μ.μ., Βουργαλέρι Αρτας (Κόκκινη εκκλησία).

Ο υπαίθριος χώρος του κτιρίου ΠΙΟΠ υποδέχεται τους Swingin’ Cats, σε μια καλοκαιρινή βραδιά γεμάτη ρετρό μουσική, χορό και ενέργεια, ταξιδεύοντας το κοινό σε μια άλλη εποχή, συνδυάζοντας επανεκτελέσεις των Χατζιδάκι, Χιώτη και Μουζάκη, με γνωστές επιτυχίες της τζαζ μουσικής. Στις 9 μ.μ., Δωρίδος 2 και λεωφόρος Ειρήνης 14. Είσοδος ελεύθερη, με προκράτηση θέσης στο 210-34.18.051.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT