Πού βγαίνουμε σήμερα Παρασκευή; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Παρασκευή; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Tο δημοφιλέστερο Κοντσέρτο για πιάνο όλων των εποχών, το Πρώτο του Τσαϊκόφσκι, θα ερμηνεύσει ο καταξιωμένος σολίστ Αλεξέι Βολόντιν, συμπράττοντας με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών και τον σπουδαίο αρχιμουσικό Λουκά Καρυτινό, κάτω από το φως της Ακρόπολης, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών – Επιδαύρου. Στις 9 μ.μ., Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

Η μουσική παράσταση «Το μονοπάτι των δακρύων» φιλοξενείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Ολη η Ελλάδα ένας πολιτισμός», σε σκηνοθεσία, δραματουργία, διακειμενική και μουσική σύνθεση Βιολέτ Λουίζ. Αποτελεί αναφορά στον διωγμό των τελευταίων εκπολιτισμένων φυλών Ινδιάνων από τις προγονικές τους εστίες, που ζούσαν στα ανατολικά του Μισισιπή, από την τότε κυβέρνηση των ΗΠΑ. Στις 9.15 μ.μ., Αρχαίο Θέατρο Αιγείρας, Αχαΐα.

Ο Aρης Μπινιάρης καταπιάνεται για πρώτη φορά με την αρχαία κωμωδία του Αριστοφάνη «Ορνιθες» (φωτογραφία), σε μια προσπάθεια ανάδειξης των αλληγορικών προεκτάσεων του έργου. Στην καλοκαιρινή περιοδεία με πρώτο σταθμό την Καβάλα, πρωταγωνιστούν ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και ο Γιώργος Χρυσοστόμου. Στις 9.30 μ.μ., Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων.

Η Κορεάτισσα dj Πέγκι Γκου έρχεται στο EjEKT Festival, για να παρασύρει το κοινό σε μια συναυλία αφιερωμένη στην τέκνο και χάουζ μουσική, μαζί με καλλιτέχνες τους οποίους η ίδια καλεί στη σκηνή. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός dj του Berghain, κλαμπ στο Βερολίνο, Ράιαν Ελιοτ, και ο ανερχόμενος Νοτιοκορεάτης Μόγκουα. Στις 9 μ.μ., Λεωφόρος Ποσειδώνος 860.

Ο πολυσχιδής τραγουδοποιός Ασάφ Αβιντάν, στη νέα του σόλο περιοδεία, ανηφορίζει τον λόφο του Λυκαβηττού για να μας μιλήσει για χαμένους έρωτες, παλιές και νέες ελπίδες, για τον εαυτό του και τους άλλους, μέσω της μουσικής και των κομματιών του, τα οποία αποτελούν επιτομή της σύγχρονης ποπ. Στις 9.30 μ.μ., Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT