Πού βγαίνουμε σήμερα Τετάρτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Τετάρτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Σταμάτης Κραουνάκης παρέα με μια ομάδα καλλιτεχνών παρουσιάζουν τη μουσική παράσταση «Ο έρωτας πιάνει δουλειά», έπειτα από την επιτυχημένη χειμερινή πορεία της. Μέσα από μπαλάντες, μεγάλες διαχρονικές λαϊκές επιτυχίες και αγαπημένα κομμάτια του μεγάλου συνθέτη και ερμηνευτή, η βραδιά είναι αφιερωμένη στους παλιούς και νέους έρωτες. Στις 9 μ.μ. Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας.

Οι δημιουργοί του trip hop Massive Attack (φωτογραφία) έρχονται στο Release Athens 2024 για να σπάσουν για ακόμη μια φορά κάθε μουσικό κλισέ και να συνδυάσουν ηλεκτρονική μουσική με hip hop ήχους, reggae, soul, ακόμα και post punk. Μαζί τους στη σκηνή οι Beak και Mount Kimbie, που θα πλαισιώσουν τη βραδιά με κορυφαίες επιτυχίες. Ωρα προσέλευσης 5.30 μ.μ. Πλατεία Νερού, Φάληρο.

Η μουσικοθεατρική παράσταση «Να πώς άρχισε», σε σκηνοθεσία της Βικτώριας Φώτα, που φιλοξενείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Ολη η Ελλάδα ένας πολιτισμός», αντλεί έμπνευση από το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Λουί-Φερντινάν Σελίν «Ταξίδι στην άκρη της νύχτας». Επίκεντρο της υπόθεσης ένας νεαρός φοιτητής, που μετανιώνει την εθελοντική κατάταξή του στον γαλλικό στρατό. Στις 9.15 μ.μ., Παλαιό Φρούριο Κέρκυρας.

Η πρώτη έκθεση του Ανσελμ Κίφερ στην Ελλάδα, που θα διαρκέσει έως τα τέλη του καλοκαιριού, εντυπωσιάζει το εικαστικό κοινό με έξι έργα, αναφορά σε μυθολογικά θέματα που επικεντρώνονται στην ομορφιά του τοπίου. Ξεχωρίζουν οι δύο πίνακες που φέρουν τη χρυσή επιγραφή «Δανάη», ερμηνεύοντας τον αρχαιοελληνικό μύθο, ο οποίος έχει εμπνεύσει πληθώρα καλλιτεχνών. Τρίτη – Σάββατο από 11 π.μ. έως 7 μ.μ. και Πέμπτη έως 8 μ.μ. Αναπήρων Πολέμου 22.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς προσκαλεί το κοινό, και αυτή την Τετάρτη, στο θέατρο Αλσος, για ένα ακόμη πολύχρωμο σόου με τίτλο «Η ταράτσα του Φοίβου». Συμπρωταγωνιστές του και συνοικοδεσπότες ο Θανάσης Αλευράς και η Ρένα Μόρφη, που θα υποδεχθούν τη νεαρή τραγουδίστρια Μαρίνα Σπανού, τον κωμικό Αλέξανδρο Χαριζάνη και τον μουσικό Θανάση Αυγερινό. Στις 8.30 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT