Πού βγαίνουμε σήμερα Τρίτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Τρίτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πριν από τρεις μέρες εγκαινιάστηκε η ομαδική εικαστική έκθεση «+ΘΛΙΨΗΣ», σε συνεπιμέλεια Σοφίας Ζωιτού, Μαρίας Μανέτα και Σοφίας Ελίζας Μπουράτση. Οι 9 καλλιτέχνες που συμμετέχουν, αλληλεπιδρούν με τον νοηματικά, συναισθηματικά, θρησκευτικά και κοινωνικά φορτισμένο χώρο της Μονής Ουρσουλινών στην Τήνο, σε μια προσπάθεια ανίχνευσης εσωτερικών συγκρούσεων. Από 11 π.μ. έως 10 μ.μ.

Οι Maneskin έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του Ejekt festival 2024. Οι 4 ξεχωριστοί καλλιτέχνες από την Ιταλία, που κέρδισαν τη Eurovision 2021 και τα τραγούδια τους αγαπήθηκαν αμέσως από το κοινό, είναι έτοιμοι να μεταδώσουν την απίστευτη ενέργειά τους σε όσους θα βρίσκονται στο ΟΑΚΑ. Μαζί τους στη σκηνή οι Palaye Royale, η Αλις Μέρτον και οι The Bonnie Nettles. Ωρα προσέλευσης 4.30 μ.μ., Κηφισίας 37.

Εγκαινιάζεται η νέα ατομική έκθεση της Αννίτας Χριστοφίδου, στο πλαίσιο του προγράμματος Σύρος – Πολιτισμός 2024, με τίτλο «Αν». Πρόκειται για μια φωτογραφική και ζωγραφική αλληγορία ερωτισμού, παιδικότητας και συναισθηματικής ασάφειας, στοιχεία που συνθέτουν την ανθρώπινη φύση. Στις 8 μ.μ., Αίθουσα «Εμμανουήλ Ροΐδη», Πνευματικό Κέντρο Ερμούπολης (φωτογραφία).

H βραβευμένη με το Prix Jardin d’Europe 2016, με σημαντική πορεία στην ευρωπαϊκή σκηνή του χορού αλλά και πιστούς φαν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, Κατερίνα Ανδρέου, επανέρχεται στο Φεστιβάλ Αθηνών με τη χορευτική παράσταση «Bless this Mess», για να εκφράσει την κρυφή αλλά και μεγάλη ανάγκη του ανθρώπου να κινηθεί μαζί με τους άλλους. Στις 8 μ.μ., Πειραιώς 260.

Η Αργυρώ Χιώτη δημιουργεί για το Φεστιβάλ Αθηνών μια θεατρική πολυφωνική σύνδεση, αποτελούμενη από ηθοποιούς, χορευτές και ερμηνευτές. Η σκηνή μετατρέπεται σε έναν υπαρξιακό τόπο ανα-ψυχής, που τοποθετείται ανάμεσα στην πραγματικότητα και τον μύθο, με έντονα μεταφυσικά στοιχεία τα οποία συνθέτουν την αφήγηση του έργου. Στις 9 μ.μ., Πειραιώς 260.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT