Πού βγαίνουμε σήμερα Τετάρτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Τετάρτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι Bring me the Horizon έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα με alternative rock διάθεση, στο πλαίσιο του Ejekt Festival 2024, για να ξεσηκώσουν το αθηναϊκό κοινό με τους ιδιαίτερους ήχους τους. Τη βραδιά θα πλαισιώσουν οι θρύλοι της pop-punk Neck Deep, οι μέταλ ρυθμοί των Burry Tomorrow και οι εκπρόσωποι της εγχώριας alternative metal σκηνής, SiXforNinE. Ωρα προσέλευσης 5 μ.μ., Κηφισίας 37.

Η ξεχωριστή παράσταση του αλβανικής καταγωγής σκηνοθέτη Μάριο Μπανούσι, με τίτλο «Taverna Miresia – Mario, Bella, Anastasia» (φωτογραφία), αφού αποθεώθηκε από το κοινό το 2023, επανέρχεται στο φετινό Φεστιβάλ Αθηνών. Χρησιμοποιώντας ως δραματουργικά υλικά τις προσωπικές τους μνήμες, ο ανερχόμενος σκηνοθέτης, τις μετατρέπει σε τελετουργική πράξη κάθαρσης και ρίχνει φως σε μια παλιά ιστορία. Στις 7.30 μ.μ., Πειραιώς 260.

Το 10ο Διεθνές Λογοτεχνικό Φεστιβάλ Τήνου, με οικοδεσπότη τον Βασίλη Ρούβαλη, υποδέχεται πέντε συγγραφείς με καταγωγή από το νησί και τον Γάλλο ηθοποιό Ζουλιάν Περσονάζ, που θα διαβάσει αποσπάσματα γαλλικής ποίησης. Παράλληλα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη φωτογραφική έκθεση του Σπύρου Κατωπόδη και την παρουσίαση του 78ου περιοδικού «(δε)κατα». Στέγη Πολιτισμού – Παιδείας, Χώρα Τήνου.

Ο Γιάννης Κότσιρας και ο Μίλτος Πασχαλίδης συναντιούνται για ακόμη μια φορά επί σκηνής, για να τιμήσουν τον σπουδαίο στιχουργό Μάνο Ελευθερίου, σε συνεργασία με τον Μελωδία 99.2. Μαζί τους τραγουδούν η Βιολέτα Ικαρη, η Νεφέλη Φασουλή και ο Βασίλης Προδρόμου, ενώ φιλικά συμμετέχουν οι Γιώργος Νταλάρας, Γιώργος Ανδρέου και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. Στις 9 μ.μ., Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού.

Οι δύο κορυφαίοι ερμηνευτές Γιώτα Νέγκα και Μάριος Φραγκούλης έρχονται με καλοκαιρινή διάθεση στο City Garden Festival, για να ενώσουν τις μουσικές τους δυνάμεις και να χαρίσουν μια αξέχαστη συναυλιακή εμπειρία, γεμάτη τραγούδια που συγκίνησαν και αγαπήθηκαν από το ελληνικό και το διεθνές κοινό. Στις 9 μ.μ., λεωφ. Βεΐκου 137.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT