Πού βγαίνουμε σήμερα Σάββατο; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Σάββατο; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ομαδική έκθεση οκτώ σύγχρονων καλλιτεχνών «Αντηχήσεις», σε επιμέλεια Αννίτας Πατσουράκη, συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα στο αρχαιολογικό μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας. Οι εικαστικοί που συμμετέχουν, μεταξύ άλλων ο ζωγράφος Γιάννης Αδαμάκος και ο γλύπτης Κώστας Βαρώτσος, παρουσιάζουν έργα με σημαντικές αναφορές στην περιοχή της Ηλείας, σε μια εύρυθμη συνομιλία με τη μόνιμη συλλογή του μουσείου. Καθημερινά από τις 8 π.μ. – 8 μ.μ.

Η «Τραβιάτα» (φωτογραφία) του Βέρντι έρχεται στο Φεστιβάλ Αθηνών, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ρήγου, μετά την επιτυχία που γνώρισε όταν πρωτοπαρουσιάστηκε από την ΕΛΣ το καλοκαίρι του 2019. Φέτος στην πρώτη διανομή, τον ρόλο της Βιολέτας Βαλερί θα ερμηνεύσει η κορυφαία Αμερικανίδα της όπερας Ναντίν Σιέρα, τον Αλφρέντο Ζερμόν ο ανερχόμενος τενόρος Φρέντι ντε Τομάζο και τον Τζόρτζιο Ζερμόν ο διεθνώς καταξιωμένος Δημήτρης Πλατανιάς. Στις 9 μ.μ., Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

Η Νατάσσα Μποφίλιου έπειτα από μια σειρά επιτυχημένων χειμερινών εμφανίσεων έρχεται στη Βόρεια Ελλάδα για να παρουσιάσει, σε μία ακόμη συνεργασία με τον Θέμη Καραμουρατίδη και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο, τα ολοκαίνουργια κομμάτια του δίσκου της με τίτλο «Κάτι Καίγεται…». Ωρα προσέλευσης 8.30 μ.μ., Φλέμινγκ 8, Καπνικός Σταθμός Κατερίνης.

Η καλλιτεχνική διευθύντρια του Θεάτρου Τέχνης, Μαριάννα Κάλμπαρη, καταπιάνεται με την τραγωδία του Αισχύλου «Ικέτιδες», μια διαχρονική παράσταση για τις βαθιές ρίζες των πατριαρχικών καταλοίπων, τα οποία καθόρισαν τη θέση της γυναίκας στην κοινωνία, από την αρχαιότητα έως και σήμερα. Στις 9.15 μ.μ., Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων, Καβάλα.

Τελευταία μέρα για το 10ο Διεθνές Λογοτεχνικό Φεστιβάλ Τήνου, που θα παρουσιάσει η συγγραφέας Τίνα Μπερτζελέτου και οι επισκέπτες του νησιού θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις αναγνώσεις των Ελίνας Αφεντάκη, Σταύρου Ζαφειρίου, Μαρίας Κούρση, Νάνας Παπαδάκη και της Γερμανίδας Ελενα Μπέις. Αρνάδος, χώρος Παλιού Οινοποιείου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT