Πού βγαίνουμε σήμερα Τρίτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Τρίτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για περίπου ακόμη δέκα ημέρες συνεχίζεται η ομαδική έκθεση «Γεω-time και Ποσειδωνίες», σε επιμέλεια Βιβέττας Χριστούλη. Οι επτά εικαστικές εγκαταστάσεις και η μία περφόρμανς αποτελούν ένα καλλιτεχνικό σύνολο που αναφέρεται σε μια επερχόμενη κλιματική κρίση και στα αγαπημένα φυτά του Ποσειδώνα, που αντιστέκονται σ’ αυτή την καταστροφή. Καθημερινά 6 μ.μ. – 9 μ.μ., πλην Τρίτης. Δημοτικό Σχολείο Αρνάδου, Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Τήνου.

Πριν από τρεις ημέρες, εγκαινιάστηκε η νέα ατομική έκθεση του Παύλου Χαμπίδη με τίτλο «Day dreaming in Kea» (φωτογραφία), σε επιμέλεια Σωτηρίας Αντωνοπούλου. Πρόκειται για σειρά ζωγραφικών έργων που δημιουργήθηκαν κατά τη διαμονή του καλλιτέχνη στο θέρετρο του «One&Only Kea Ιsland», η τοποθεσία του οποίου αποτέλεσε πηγή έμπνευσης. Καθημερινά 7 μ.μ. – 9 μ.μ. One&Only Kea Island, Κέα.

Το φεστιβάλ Χρυσοπηγής επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στη Φολέγανδρο, με συναυλίες, dj sets και πολλές εκπλήξεις. Την πρώτη μέρα οι επισκέπτες θα απολαύσουν τον Παύλο Παυλίδη σε μια άκρως καλοκαιρινή εμφάνιση, ενώ ακολουθεί ένα μεγάλο πάρτι υπό τους ήχους του dj Dennis. Στις 7 μ.μ. Χρυσοπηγή, Ανω Μεριά.

Συνεχίζεται η ομαδική έκθεση «Futures Garden», σε επιμέλεια των ιδιοκτητών της γκαλερί «3Portes», Σόφης Φαρντέλα και Τάσου Καλιακάτσου, σε συνεργασία με το TechFuse και το Κοινό Κέντρο Ερευνών της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Στόχος είναι η ανάδειξη των ζητημάτων σχετικά με τη θέση του ανθρώπου στη φύση και των διαπροσωπικών σχέσεων. Δευτέρα έως Σάββατο 11 π.μ. – 2 μ.μ., Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 6 μ.μ. – 9 μ.μ. Αραβαντινού 5, Ιωάννινα.

Το indie pop ντουέτο Yama, των ρομαντικών 20χρονων Γιάννη και Μανώλη, έρχεται στην ταράτσα του Moxy Athens για μια συναυλία γεμάτη «Λουλούδια στο μπαλκόνι» (τίτλος του πρώτου τους άλμπουμ). Τη βραδιά θα ντύσουν πρωτότυπες επιτυχίες της μπάντας, που αγαπήθηκαν και τραγουδιούνται από τη γενιά Ζ. Ωρα προσέλευσης 8 μ.μ. Σταδίου 65.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT