Πού βγαίνουμε σήμερα Τετάρτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Τετάρτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Νίκος Μπακουνάκης, βραβευμένος συγγραφέας, δημοσιογράφος και πανεπιστημιακός, παρουσιάζει το νέο του βιβλίο με τίτλο «Γκούτλαντ: Ο Γουσταύος Κλάους και η χώρα του κρασιού». Βασισμένο στα αρχεία της «Αχάια Κλάους», πρόκειται για την ιστορία της οινοποιίας, καθώς και την κοινωνική και οικονομική ιστορία της κοσμοπολίτικης Πάτρας – αλλά και της Ελλάδας. Στις 9 μ.μ. Μητροπόλεως και Αντωνίου Πελεκάνου, Εϋνάρδειο Διδασκαλείο.

Τελευταία ημέρα για την έκθεση «The River / Voicing Water» (φωτογραφία), σε σκηνοθετική επιμέλεια της Στέλλας Λόη. Το ψηφιδωτό μεγάλης κλίμακας «Τhe River» της Χριστίνας Νάκου παρουσιάζεται μέσα σε ένα ηχητικό περιβάλλον και εμπνέεται από τα ρωμαϊκά ψηφιδωτά του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης. Στις 8.30 μ.μ. Μανώλη Ανδρονίκου 6, Θεσσαλονίκη.

Συνεχίζεται η αναδρομική έκθεση της Μάρτιν Φρανκ, με τίτλο «Κοιτάζοντας τους άλλους», που διοργανώνει το Iδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης στην Aνδρο. Μέσα από 150 φωτογραφίες, χωρισμένες σε έξι θεματικές, οι επισκέπτες θα γνωρίσουν το πολυδιάστατο έργο της, από την αρχή της καριέρας της έως τον θάνατό της. Δευτέρα 11 π.μ.-3 μ.μ. και Τετάρτη – Κυριακή 11 π.μ.-3 μ.μ. Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, Ανδρος.

Τελευταία ημέρα για τη ζωγραφική έκθεση «Η Λευκάδα του Κώστα Γλένη», σε επιμέλεια του Μεγακλή Ρογκάκου, που αποτελεί πρωτοβουλία του Κωνσταντίνου Κατηφόρη, προέδρου της Εταιρείας Λευκαδικών Μελετών. Μέσα από τα σχεδόν μονόχρωμα και αφηρημένα έργα του Κώστα Γλένη, αποκαλύπτεται το γαλάζιο μεγαλείο του Ιονίου. Στις 8.30 μ.μ.-10 μ.μ. Αίθουσα Τέχνης Θεόδωρος, Σταθμός Λευκάδα.

Ο Φάρος, το ψηλότερο σημείο του Κέντρου Πολιτισμού Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΣΙΝ), καλωσορίζει το κοινό, σήμερα και για ακόμη πέντε Τετάρτες, σε ένα καλοκαιρινό πάρτι γεμάτο φολκ, άφρο φανκ και ντίσκο, με θέα στην Ακρόπολη και στον Σαρωνικό. Το dj σετ καλύπτει ο ταλαντούχος Ανδρέας Μιτρέλης, μέλος του dj duo Greece Goes Modern. Στις 8 μ.μ. Συγγρού

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT