Πού βγαίνουμε σήμερα Πέμπτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Πέμπτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι Placebo ή, αλλιώς, τα «παιδιά του πίσω θρανίου» επιστρέφουν στην Ελλάδα, ύστερα από σχεδόν 20 χρόνια, για να παρασύρουν μικρούς και μεγάλους με τους ιδιαίτερους στίχους τους. Καλωσορίζουν τον Αύγουστο με πολύ χορό και alternative rock ήχους, στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού, σε μιαν άκρως καλοκαιρινή εμφάνιση. Στις 9.15 μ.μ.

Τρεις ακόμη ημέρες απομένουν για την ατομική έκθεση του ζωγράφου Σωτήρη Σόρογκα με τίτλο «Πέρασμα» (φωτογραφία) στην γκαλερί Kapopoulos Fine Arts στην Πάτμο. Τα έργα, που δημιουργήθηκαν συγκεκριμένα για την έκθεση, αποκαλύπτουν μια νοητή συμφιλίωση του ανθρώπου με τις αδυναμίες του, αλλά και μια τρυφερή εγκαρτέρηση για το αναπόδραστο τέλος. Τρίτη – Κυριακή 11.30-13.30, 17.00-12.00 και Δευτέρα 19.00-00.00.

Ο Ελληνας ράπερ Εισβολέας έρχεται στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», στη Χίο, για να γιορτάσει τα 25 χρόνια παρουσίας του στη μουσική. Πρόκειται για μια ξεχωριστή συναυλία, στο πλαίσιο του 8ου Μουσικού Φεστιβάλ Χίου, με ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα, που δίνει βήμα σε τοπικές καλλιτεχνικές παρουσίες, αλλά και συνδέει την πολιτιστική κληρονομιά του νησιού με ήχους από όλο τον κόσμο. Στις 9 μ.μ. Χωριό Βέσσα, Κάστρο.

Συνεχίζεται η νέα έκθεση της Ελένης Θεοφυλάκτου με τίτλο «Relocation: Μικρές περιστροφικές μετακινήσεις κατόπιν αγωγής για την άγνοια», στη Λήμνο. Πολύχρωμα έργα βγαλμένα από παραμύθι, που συνδυάζουν το κολάζ και τη ζωγραφική, κοσμούν την αίθουσα τέχνης «Ωχρα Μπλε» και αποκαλύπτουν το ιδιαίτερο σύμπαν της καλλιτέχνιδος. Καθημερινά 10.00-14.00, 19.00-22.30 και Κυριακή 19.00-22.30.

Πρώτη ημέρα για το 11ο Φεστιβάλ Ελάτειας, που κάθε χρόνο μεγαλώνει όλο και περισσότερο, προσκαλώντας μας σε ένα ακόμη μουσικό τετραήμερο κοντά στη φύση. Στο φετινό πρόγραμμα φιλοξενούνται οι Hummings, ο Κωνσταντίνος Πιστιόλης, οι Social Waste και οι Villagers of Ioannina City.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT