Πού βγαίνουμε σήμερα Σάββατο; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Σάββατο; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O Αλκίνοος Ιωαννίδης, 24 χρόνια μετά το άλμπουμ «Εκτός τόπου και χρόνου», επανενώνεται με την παλιά του μπάντα και εμφανίζονται απόψε στο Λεωνίδιο, με ένα πρόγραμμα γεμάτο από αγαπημένα τραγούδια, απρόσμενες διασκευές και αυτοσχεδιασμούς. Μαζί με τους Σταύρο Λάντσια (πλήκτρα), Μιλτιάδη Παπαστάμου (ηλεκτρικό βιολί), Γιώτη Κιουρτσόγλου (ηλεκτρικό μπάσο), Μιχάλη Καπηλίδη (τύμπανα). Δημοτικό Σχολείο Λεωνίδειου, ώρα έναρξης: 21.30.

Συνεχίζεται στην Εθνική Πινακοθήκη – Μουσείο Αλεξάνδρου Σούτσου η έκθεση «Δημοκρατία». Πρόκειται για την πρώτη μεγάλη διεθνή έκθεση που πραγματεύεται τη σχέση της τέχνης με τη δημοκρατία κατά τη διάρκεια μιας από τις πιο καθοριστικές περιόδους για την ιστορία της νότιας Ευρώπης, καθώς τρεις χώρες, η Ελλάδα, η Πορτογαλία και η Ισπανία, μετέβησαν από ένα απολυταρχικό καθεστώς στο δημοκρατικό πολίτευμα. Από τις 10.00 έως τις 18.00. Βασ. Κωνσταντίνου 50.

Στην Αρχαία Ολυμπία θα «πετάξουν» οι αριστοφανικοί «Ορνιθες» (φωτογραφία) του Αρη Μπινιάρη αύριο Κυριακή, μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν στην Επίδαυρο. Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και ο Γιώργος Χρυσοστόμου μοιράζονται τους ρόλους του Πεισθέταιρου και του Ευελπίδη, μαζί με μια πλειάδα εξαιρετικών ηθοποιών.

Την κωμωδία του Μολιέρου «Ο κατά φαντασίαν ασθενής» σκηνοθετούν και διασκευάζουν ο Αιμίλιος Χειλάκης και ο Μανώλης Δούνιας. Απόψε εμφανίζονται στο ανοιχτό θέατρο των Δελφών, στις 21.00. Παίζουν οι Αιμίλιος Χειλάκης, Αθηνά Μαξίμου, Μυρτώ Αλικάκη, Θοδωρής Ρωμανίδης κ.ά.

Αύριο Κυριακή, δύο σολίστ του βιολιού, η Ιωάννα Γαϊτάνη και ο Δημήτρης Αγγελίδης, συμπράττουν με την πιανίστα Αλεξάνδρα Τζιγιάννη σε έργα Λεκλέρ, Παγκανίνι, Μπάρτοκ, Προκόφιεφ. Ωρα έναρξης: 9.15 μ.μ. Παναγία Ελεήστρια Κορώνης, Μεσσηνία.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT