Πού βγαίνουμε σήμερα Πέμπτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Πέμπτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Στο πλαίσιο του διεθνούς φεστιβάλ κινηματογράφου «Κύματα», πραγματοποιείται αφιέρωμα στον ιταλικό κινηματογράφο, με καλεσμένο τον σκηνοθέτη Μάρκο Αμέντα και προβολή του ιταλικού ντοκιμαντέρ «Diario di una siciliana ribelle». Θα ακολουθήσουν προβολές μικρού μήκους ταινιών από το διεθνές διαγωνιστικό μέρος στην κατηγορία ντοκιμαντέρ

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο πλαίσιο του διεθνούς φεστιβάλ κινηματογράφου «Κύματα», πραγματοποιείται αφιέρωμα στον ιταλικό κινηματογράφο, με καλεσμένο τον σκηνοθέτη Μάρκο Αμέντα και προβολή του ιταλικού ντοκιμαντέρ «Diario di una siciliana ribelle». Θα ακολουθήσουν προβολές μικρού μήκους ταινιών από το διεθνές διαγωνιστικό μέρος στην κατηγορία ντοκιμαντέρ. Στις 8.45 μ.μ. Δημοτικό κτίριο Θαλασσόμυλου, Κεφαλονιά.

Η Μαρίνα Σάττι (φωτογραφία), ετά τα συνεχόμενα sold out σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, έρχεται στη Χαλκίδα για μία ακόμη συναυλία γεμάτη ethnic, ποπ και παραδοσιακούς ήχους, ξεσηκώνοντας το κοινό με την ενέργειά της. Καταρρίπτοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο στις διάφορες μουσικές πλατφόρμες, έγινε παγκοσμίως γνωστή με τα κομμάτια που θα τραγουδήσουμε μαζί της. Στις 9 μ.μ. Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας.

Ο Τέο Μισέλ αντλεί έμπνευση από το κινηματογραφικό έργο «Fitzcarraldo», του Βέρνερ Χέρτζογκ, αμφισβητώντας τις παραδοσιακές μεθόδους παρουσίασης της τέχνης μέσα σε έναν εκθεσιακό χώρο. Ετσι, λοιπόν, παρουσιάζει μια εγκατάσταση μεγάλων διαστάσεων αποτελούμενη από μαρμάρινους βράχους. Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, 5 μ.μ.-8 μ.μ. και Σάββατο 1 μ.μ.-4 μ.μ. Αλκινόης 6.

To συγκρότημα Benediction έρχεται στην Ελλάδα για μια συναυλία που ξεχειλίζει ένταση και μέταλ ήχους, στον χώρο Arch. Με καριέρα πολλών ετών, οι Βρετανοί καλλιτέχνες είναι γνωστοί για την υψηλή ενέργειά τους, εδραιώνοντας τη θέση τους και αφήνοντας ανεξίτηλο σημάδι στη σκηνή του εξτρίμ μέταλ. Ωρα προσέλευσης: 7.30 μ.μ. Κωνσταντινουπόλεως 111.

Οι «Βάκχες» του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Θάνου Παπακωνσταντίνου, λίγο μετά την επιτυχία τους στο θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής τους περιοδείας, έρχονται στο Χιλιομόδι. Πρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων, οι Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, Μαριάννα Δημητρίου, Αλεξία Καλτσίκη και Αργύρης Πανταζάρας. Στις 9 μ.μ. Θέατρο «Ειρήνη Παπά».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT