Πού βγαίνουμε σήμερα Παρασκευή; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Παρασκευή; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Συνεχίζονται οι προβολές του προγράμματος «Park your Cinema», σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, με την ταινία «Μια καλή χρονιά», του Ρίντλεϊ Σκοτ

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνεχίζονται οι προβολές του προγράμματος «Park your Cinema», σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, με την ταινία «Μια καλή χρονιά», του Ρίντλεϊ Σκοτ. Πρόκειται για έναν Βρετανό χρηματιστή που κληρονομεί την περιουσία του θείου του στη γαλλική Προβηγκία, ενώ απρόσμενα εμφανίζεται μια γυναίκα ως χαμένη ξαδέλφη του διεκδικώντας την ιδιοκτησία. Πρωταγωνιστούν οι Ράσελ Κρόου, Μαριόν Κοτιγιάρ. Στις 9 μ.μ. Συγγρού 364.

Οι κορυφαίες Ελευθερία Αρβανιτάκη και Ελεωνόρα Ζουγανέλη (φωτογραφία), ύστερα από ένα καλοκαίρι επιτυχημένων συναυλιών που χάρισαν στο κοινό, έρχονται στο 67ο Φεστιβάλ Φιλίππων, για μία ακόμη μουσική παράσταση με τίτλο «Ξανά μαζί». Οι δύο ερμηνεύτριες θα εμφανιστούν σήμερα στις 9 μ.μ. Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων, Καβάλα.

Το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Εύβοιας (Euboea ISFF) φιλοξενεί 20 ταινίες νέων ταλαντούχων δημιουργών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. To διήμερο φεστιβάλ καθιερώνει μια πολύτιμη καλλιτεχνική δράση ενεργοποιώντας καλλιτέχνες/ιδες, κοινότητες και τόπους σ’ έναν πολύτιμο διάλογο τέχνης, επικοινωνίας και συμπερίληψης. Στις 8.30 μ.μ. Δημοτικό Σχολείο Σκύρου.

Το 12ο Φεστιβάλ Μουσικής Δωματίου Χανίων «Ανατολικός και Δυτικός Ανεμος» επέστρεψε ακόμη πιο διευρυμένο και παρουσιάζει δύο έργα του Ρώσου συνθέτη Σεργκέι Προκόφιεφ, που αναδεικνύουν την πολυσύνθετη μουσική του γλώσσα. Ακολουθεί ένα από τα πιο συγκινητικά κουαρτέτα του αιώνα του Ρομαντισμού, το Εκτο του Μέντελσον, που αφορά τον θρήνο για τον θάνατο της αδελφής του. Στις 9 μ.μ. Αίθουσα συνεδριακού κέντρου Minoa Palace Resort.

Το Τζαζ Φεστιβάλ της Τήνου επιστρέφει για 15η χρονιά με τον τίτλο «Collaborations», υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Γιώργου Κοντραφούρη. Την έναρξη του φεστιβάλ θα κάνει το κουαρτέτο του φιλοξενούμενου καλλιτεχνικού διευθυντή Μπίλι Ποντ και θα ακολουθήσει το μουσικό σύνολο Stouraitis Smarnakis Trio. Ιδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT