Πού βγαίνουμε σήμερα Τετάρτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Τετάρτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεκαέξι κορυφαίοι ερμηνευτές της ελληνικής μουσικής σκηνής συναντιούνται στο Καλλιμάρμαρο για τη μεγάλη συναυλία που διοργανώνει το Ολοι Μαζί Μπορούμε με τίτλο «Ολοι σε φωνάζαν αρχηγό», προς τιμήν του Λευτέρη Παπαδόπουλου. Μεταξύ άλλων θα εμφανιστούν η Μαρία Φαραντούρη, ο Γιώργος Νταλάρας και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Στις 9 μ.μ., Παναθηναϊκό Στάδιο.

Οι Σκιαδαρέσες, μετά την επιτυχημένη τους καλοκαιρινή εμφάνιση, έρχονται ξανά στην Τεχνόπολη και συναντούν την μπάντα των Usurum, για μία συναυλία γεμάτη κέφι, χορό και τολμηρούς στίχους. Μαζί τους στη σκηνή θα εμφανιστούν οι Φάνης Ζαχόπουλος, Χάρης Παρασκευάς και Αλέξης Στενάκης. Στις 9 μ.μ.

Πριν από λίγες ημέρες εγκαινιάστηκε η αναδρομική έκθεση με τίτλο «Ανδρέας Βουρλούμης – Γιάννης Παππάς: 70 χρόνια Σχέσης» (φωτογραφία), σε επιμέλεια Iριδος Κρητικού, υπό την αιγίδα του 15ου Aegina Fistiki Fest. Τα έργα που αρθρώνουν το περιεχόμενο της έκθεσης, επιλέχθηκαν από κοινού από τους γιους των δύο δημιουργών, Παναγή Βουρλούμη και Αλέκο Παππά, και απεικονίζουν το τοπίο και την ομορφιά της Αίγινας. Δημοτική Πινακοθήκη Αίγινας.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς υποδέχεται ξανά το κοινό στην «Ταράτσα του Φοίβου», για το καθιερωμένο πολυθέαμα του Σεπτεμβρίου, με καλεσμένους την ερμηνεύτρια Τάνια Τσανακλίδου, τη μουσικό Μαρία Παπαγεωργίου και τον κωμικό Αριστοτέλη Ρήγα. Συμπρωταγωνιστές του θα είναι και αυτόν τον μήνα ο Θανάσης Αλευράς, η Ρένα Μόρφη και η Γαλήνη Χατζηπασχάλη. Στις 8.30 μ.μ., θέατρο Αλσος.

Η αυλαία των καλοκαιρινών συναντήσεων στον φάρο, το ψηλότερο σημείο του ΚΠΙΣΝ, κλείνει με την πολυσχιδή dj Φώφη Τσεσμελή aka Fo, που θα ξεσηκώσει για ακόμη μία φορά το κοινό της Αθήνας με την ηλεκτρονική μουσική της, σε ένα τέκνο πάρτι με θέα από την Ακρόπολη μέχρι τον Σαρωνικό. Στις 8 μ.μ.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT