Πού βγαίνουμε σήμερα Σάββατο; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Σάββατο; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης Χρήστος Νικολόπουλος γιορτάζει τα 60 χρόνια της καριέρας του στο Ηρώδειο, σε μια συναυλία που αφιερώνει στον Μάρκο Βαμβακάρη. Στη σκηνή θα τον συνοδεύσουν μεταξύ άλλων η Μελίνα Ασλανίδου, ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Γιώργος Νταλάρας και ο Σταμάτης Κραουνάκης. Στις 9 μ.μ.

Η Μάρθα Φριντζήλα και ο Δημήτρης Μυστακίδης συναντιούνται στη σκηνή του Θεάτρου Βράχων, έτοιμοι να παρασύρουν το κοινό σε μια μουσική παράσταση γεμάτη τραγούδια από το δικό τους ρεπερτόριο αλλά και κομμάτια άλλων ερμηνευτών που αγαπήθηκαν τόσο από τον κόσμο όσο και από τους ίδιους. Στις 9 μ.μ., Θέατρο Βράχων, Βύρωνας.

Πριν από λίγες ημέρες εγκαινιάστηκε η ατομική έκθεση του Κώστα Ευαγγελάτου με τίτλο «Εννοιακές Αποκρυσταλλώσεις» (φωτογραφία). Ο καλλιτέχνης, χωρίς να ακολουθεί τύπους και πρότυπα, «παίζει» με τα φωτεινά χρώματα και τους όγκους, αποτυπώνοντας τη δουλειά του σε καμβάδες και υφασμάτινα ζωγραφικά πανό, χρησιμοποιώντας την τεχνική της «επίθεσης χρώματος» απευθείας από το σωληνάριο. Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά.

Το Primer Music Festival, το κορυφαίο φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής, ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό με μια σειρά παγκόσμια καταξιωμένων καλλιτεχνών στον χώρο της τέκνο. Κεντρικό πρόσωπο της βραδιάς είναι ο κορυφαίος Σουηδός dj και παραγωγός Ερικ Πριντζ, τον οποίο θα προλογίσει, ανάμεσα σε άλλους, το ντουέτο Royksopp. Ωρα προσέλευσης 4 μ.μ., πλατεία Νερού.

Το ιδιαίτερο ντουέτο εγχόρδων String Demons, των Λυδίας και Κωνσταντίνου Μπουντούνη, έρχεται στο Θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι, για να παρουσιάσει τον νέο του δίσκο «Theatrika» αλλά και να ερμηνεύσει κομμάτια κλασικής μουσικής, ροκ, παραδοσιακά και διασκευές που έχουν αγαπηθεί. Στις 9 μ.μ. Είσοδος ελεύθερη.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT