Πού βγαίνουμε σήμερα Τρίτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Τρίτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Γιάννης Κότσιρας και ο Μίλτος Πασχαλίδης, μετά μία σειρά συναυλιών, ενώνουν ξανά τις φωνές τους και έρχονται για ακόμη μία φορά στο Θέατρο Βράχων, για να ερμηνεύσουν παλιά και νέα τραγούδια τους που αγαπήθηκαν από το κοινό, αλλά και διασκευασμένα κομμάτια άλλων καλλιτεχνών. Στις 9 μ.μ.

Το φεστιβάλ Κολωνού άνοιξε την αυλαία του πριν από λίγες μέρες και υποδέχθηκε το κοινό με ένα πλούσιο πρόγραμμα γεμάτο θέατρο, μουσική και χορό. Σήμερα, τη σκυτάλη παίρνει ο πολυοργανίστας και συνθέτης Τηλέμαχος Μούσας, που θα παρουσιάσει μερικές από τις νέες του συνθέσεις, σε μία προσπάθεια να μεταμορφωθεί η ιστορική γειτονιά της Αθήνας σε κέντρο πολιτισμού. Στις 9 μ.μ., Ανοιχτό θέατρο Κολωνού.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς (φωτογραφία) έρχεται στην Τεχνόπολη για τη μοναδική του μεγάλη συναυλία στην Αθήνα γι’ αυτό το καλοκαίρι, με σκοπό να ταξιδέψει το κοινό πίσω στον χρόνο, ερμηνεύοντας κομμάτια που χρονολογούνται από την αρχή της καριέρας του έως και σήμερα. Μαζί του στη σκηνή «Το παιδί τραύμα», ένας από τους αγαπημένους του μουσικούς, που αποτελεί μία ιδιαίτερη παρουσία στο σύγχρονο τραγούδι. Ωρα προσέλευσης 7.30 μ.μ.

Συνεχίζεται η ατομική έκθεση «Φορώντας μύθους… και φουστάνια αδειανά», της Κυριακής Χριστακοπούλου, που εμπνέεται από παλιές φωτογραφίες φθαρμένες από τον χρόνο και παρουσιάζει έργα μεικτής τεχνικής, στα οποία απεικονίζονται γυναικείες φιγούρες με παραδοσιακές φορεσιές, όπου πάνω τους είναι κεντημένες μορφές ζώων. Μουσείο Λαϊκής Τέχνης και Παράδοσης «Αγγελική Χατζημιχάλη».

Η «Ιφιγένεια εν αυλίδι» του Ευ-ρυπίδη, σε σκηνοθεσία Τιμοφέι Κουλιάμπιν, μετά την επιτυχία που σημείωσε αυτό το καλοκαίρι στην Επίδαυρο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, έρχεται στο Ηρώδειο. Μεταξύ άλλων στη σκηνή θα εμφανιστούν οι Ανθή Ευστρατιάδου, Μαρία Ναυπλιώτου και Νικόλας Παπαγιάννης. Στις 9 μ.μ.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT