Πού βγαίνουμε σήμερα Σάββατο; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Σάββατο; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το μοναδικό μουσικό θέαμα «Piaf! The Show», σε σύλληψη Γκιλ Μαρσάλα, φόρος τιμής στην καριέρα της θρυλικής σταρ, έρχεται στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού. Η Ναταλί Λερμίτ, με τη χαρακτηριστική φωνή της, θα ερμηνεύσει τα τραγούδια της απόλυτης ντίβας της Γαλλίας. Στις 9 μ.μ.

Η μπάντα από τη Σουηδία «Viagra Boys» και ο ράπερ Γιανγκ Λιν έρχονται στην Αθήνα, στο πλαίσιο του Plisskën Festival, για μία συναυλία γεμάτη πρωτοποριακούς ήχους και υπόσχοται στο κοινό της Αθήνας μια μοναδική εμπειρία σύγχρονης μουσικής. Μεταξύ άλλων, στη σκηνή θα εμφανιστούν το ντουέτο 2manydjs και το μουσικό σύνολο των Slift. Ωρα προσέλευσης 6.30 μ.μ., Πειραιώς 260.

Ο Ηλίας Παπαηλιάκης παρουσιάζει στην γκαλερί Σκουφά, τη νέα του ατομική έκθεση, με τίτλο «Ενα λιμάνι στην έρημο» (φωτογραφία). Με αφορμή μία ορφική επιγραφή που ο Γιάννης Καλλιγάς του έδωσε να διαβάσει, επινόησε έναν τόπο και δημιούργησε εικόνες από μία φανταστική καθημερινότητα εκεί. Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο 10 π.μ. – 4 μ.μ. και Τρίτη – Πέμπτη 10 π.μ. – 9 μ.μ., Σκουφά 4.

Εγκαινιάστηκε στην γκαλερί Gagosian η νέα έκθεση του Χένρι Μουρ με τίτλο «Henri Moore and Greece», όπου παρουσιάζεται μια επιλογή έργων από όλη τη διαδρομή της καριέρας του, τα οποία αποδεικνύουν την αγάπη του καλλιτέχνη για την αρχαία ελληνική τέχνη, την οποία ανέπτυξε κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στην Ελλάδα το 1951.Τρίτη – Σάββατο 11 π.μ. – 7 μ.μ. και Πέμπτη 11 π.μ. – 8 μ.μ., Αναπήρων πολέμου 22.

Η οπερέτα του Θεόφραστου Σακελλαρίδη «Ο Βαφτιστικός», ένα έργο που εκτυλίσσεται την περίοδο της επιστράτευσης του 1918, έρχεται στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, σε μουσική διεύθυνση Γιώργου Γαλάνη, σκηνοθεσία Σοφίας Καψούρου και με τη συμμετοχή της Sinfonietta Hellenica. Στις 9 μ.μ.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT