Πού βγαίνουμε σήμερα Παρασκευή; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Παρασκευή; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Τζακ Σαβορέτι, σε συνέχεια της περιοδείας του για το νέο του άλμπουμ με τίτλο «Miss Italia», θα επισκεφθεί ξανά την Ελλάδα και θα ανέβει στον Λυκαβηττό, για μία συναυλία γεμάτη καινούργιες αλλά και παλιές επιτυχίες, όπως τα «What more can i do» και «Greatest mistake». Στις 9 μ.μ., Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού.

Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του θεματικού κύκλου «Μουσικές από τις άκρες της Γης», θα ταξιδέψει το κοινό στο Μεξικό, ξεκινώντας με τη σύνθεση «El salon Mexico» του Κόπλαντ, που αποτελεί έναν ύμνο στην ιδιαιτερότητα της αγαπημένης του χώρας. Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με τη σουίτα του Ρεβουέλτας «Η νύχτα των Μάγια». Στις 9 μ.μ., Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Η Γαλλίδα σταρ της ποπ όπερας Εμα Σάπλιν (φωτογραφία) έρχεται στο Ηρώδειο για μια ξεχωριστή συναυλία, μαζί με την μπάντα της και μια κλασική χορωδία. Το κοινό της Αθήνας θα απολαύσει κομμάτια που συνδυάζουν την κλασική με τη σύγχρονη μουσική, αλλά και μερικές από τις μεγάλες επιτυχίες της ερμηνεύτριας, όπως το «Spente Le Stelle». Ωρα προσέλευσης: 8.15 μ.μ.

Η παράσταση «Θέλω να σου κρατάω το χέρι», σε σκηνοθεσία Θάλειας Ματίκα και κείμενο Τάσου Ιορδανίδη, ύστερα από τρεις επιτυχημένες σεζόν, επιστρέφει στο θέατρο Αλφα – Ληναίος – Φωτίου. Η πλοκή περιστρέφεται γύρω από την κρίση των συντροφικών σχέσεων, μέσα από δύο γονείς και εραστές, που ξετυλίγουν σταδιακά πάνω στη σκηνή την ιστορία τους. Στις 9 μ.μ., 28ης Οκτωβρίου 37.

Πρώτη ημέρα για τη μουσική γιορτή του «Αγοραφοβικού φεστιβάλ», στον χώρο ΠΛΥΦΑ, με ένα line up ταλαντούχων καλλιτεχνών. Σήμερα το κοινό θα απολαύσει, μεταξύ άλλων, τον Κωνσταντίνο Βήτα, που θα εμφανιστεί πρώτος στη σκηνή, τη Λένα Πλάτωνος και την μπάντα Echo Tides. Στις 7 μ.μ., Κορυτσάς 39.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT