Πού βγαίνουμε σήμερα Σάββατο; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Σάββατο; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το φεστιβάλ Κολωνού θα φιλοξενήσει τον θεατρικό μονόλογο «Το τραγούδι της Φλέρυς», του βραβευμένου πεζογράφου Δημήτρη Οικονόμου, σε σκηνοθεσία Μάνου Καρατζογιάννη και πρωταγωνίστρια την Ελένη Κοκκίδου. Πρόκειται για μία παράσταση αφιερωμένη στο έργο της ερμηνεύτριας Φλέρυς Νταντωνάκη. Στις 6.15 μ.μ., Θέατρο Σταθμός.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά επιστρέφει το SNFCC Green Weekend, ένα διήμερο αφιερωμένο στο περιβάλλον, όπου θα μεταμορφώσει το ΚΠΙΣΝ σε ένα ζωντανό εργαστήριο που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και περιλαμβάνει ομιλίες και συζητήσεις για καίρια θέματα σε σχέση με το μέλλον της αστικής ζωής, εκθέσεις, προβολή ταινίας, μουσική, καθώς και πλήθος εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων. Στις 6 μ.μ.

«Ο καλός άνθρωπος του Σε Τσουάν» (φωτογραφία), του Μπέρτολτ Μπρεχτ, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά, επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στο Βασιλικό θέατρο στη Θεσσαλονίκη, μετά την περυσινή του επιτυχία. Πρόκειται για την αέναη διαμάχη του καλού με το κακό, προκαλώντας τον θεατή να σκεφτεί, δίχως να δίνει λύσεις ή απαντήσεις, επιτρέποντάς του να καταλήξει στα δικά του συμπεράσματα. Στις 8.30 μ.μ.

Η συγγραφέας Ιωάννα Μπουραζοπούλου, με αφορμή την ολοκλήρωση της τριλογίας της «Ο δράκος της Πρέσπας», έρχεται στο βιβλιοπωλείο «Booktalks» για να μιλήσει για τις τρεις εκδοχές των μυθιστορημάτων της, σχετικά με την εμφάνιση ενός τέρατος στη Μεγάλη Πρέσπα, τη λίμνη που μοιράζεται η Ελλάδα, η Βόρεια Μακεδονία και η Αλβανία. Στις 7 μ.μ., Αρτέμιδος 47 και Αγίου Αλεξάνδρου.

Συνεχίζεται η ατομική έκθεση του Ηλία Παπαηλιάκη στην γκαλερί Skoufa, όπου ο καλλιτέχνης παρουσιάζει μια σειρά ζωγραφικών έργων με αναπαραστάσεις ζώων, μορφών και πραγμάτων, που κρύβουν μύθους, ιστορίες και προέρχονται από έναν κόσμο βγαλμένο από τη φαντασία του. Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο 10 π.μ. – 4 μ.μ. και Τρίτη, Πέμπτη 10 π.μ. – 9 μ.μ.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT