Πού βγαίνουμε σήμερα Τρίτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Τρίτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το φεστιβάλ χορού στο ιστορικό θέατρο «Δόρα Στράτου», ύστερα από το αυγουστιάτικο «διάλειμμα», επιστρέφει αυτόν τον μήνα για να γιορτάσει τα 71 χρόνια λειτουργίας του θεάτρου. Στον κύκλο «Εμμέλεια», που διοργανώνεται για 20ή χρονιά, παρουσιάζονται χοροί από δεκαπέντε χώρες των πέντε ηπείρων. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. Αρακύνθου 33.

Ο Γιάννης Χαρούλης έρχεται με το λαούτο του στο Θέατρο Βράχων για ακόμη μία συναυλία γεμάτη αγαπημένα τραγούδια που συγκινούν και ξεσηκώνουν, με το μόνιμο στοιχείο της κρητικής παράδοσης. Μαζί του στη σκηνή, μεταξύ άλλων, οι αγαπημένοι του συνεργάτες Λευτέρης Ανδριώτης και Ορέστης Μπενέκας. Στις 9 μ.μ.

Συνεχίζεται η ομαδική έκθεση «Space of togetherness» (φωτογραφία) σε επιμέλεια Ελίνας Κουντούρη, η οποία είναι μια συνάντηση καλλιτεχνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό με έργα ζωγραφικής, γλυπτικής και performance, που πραγματεύονται, μεταξύ άλλων, τους πολέμους, την κλιματική αλλαγή και τις μετακινήσεις πληθυσμών. Σχολείο Ειρήνης Παπά, Πειραιώς 52.

Η γκαλερί The Breede παρουσιάζει την πρώτη ατομική έκθεση της Γιαπωνέζας Νατσούκο Κιούρα με τίτλο «VISTAS». Η καλλιτέχνις επιχειρεί να αναδημιουργήσει το συναίσθημα που μας προκαλεί το φευγαλέο κοίταγμα ενός τοπίου μέσα από πίνακες, οι οποίοι απεικονίζουν λόφους, δέντρα και θάλασσες, που συγχωνεύονται και μπλέκονται μεταξύ τους. Ιάσονος 45.

Η μουσική παράσταση της Μαρίας Παπαγεωργίου «17 ταπεινά ρέκβιεμ για το μέλλον», που σημείωσε μεγάλη επιτυχία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αποτελεί ένα συγκινητικό ταξίδι στο έργο του Θάνου Μικρούτσικου, με επιλεγμένα τραγούδια από την ίδια, που αναδεικνύουν τη διαχρονικότητα του μεγάλου συνθέτη. Στις 9 μ.μ., Κηποθέατρο Παπάγου.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT