Πού βγαίνουμε σήμερα Τετάρτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Τετάρτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Τάκης Παπάς παρουσιάζει το νέο του βιβλίο με τίτλο «Παράδοξη χώρα», θέτοντας το ερώτημα γιατί η Ελλάδα υστερεί σε σχέση με την Πορτογαλία και την Ιρλανδία και τι μπορούμε να μάθουμε από αυτές. Θα μιλήσουν ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος, η βουλευτής Ν.Δ. Δόμνα Μιχαηλίδου και ο πρόεδρος της ΤτΕ Γιάννης Στουρνάρας. Στις 7.30 μ.μ., Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Το Ιδρυμα Καραμανλή και οι εκδόσεις Ευρασία διοργανώνουν την παρουσίαση του βιβλίου «Καραμανλής – Η πολιτική ως δημιουργία» στο Αμφιθέατρο της Εθνικής Πινακοθήκης. Μιλούν ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας, ο ομότιμος καθηγητής του ΕΚΠΑ Κωνσταντίνος Τσουκαλάς, ο καθηγητής ΕΚΠΑ Ευάνθης Χατζηβασιλείου και η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Πειραιώς Μαρία Μενδρινού. Στις 6.30 μ.μ., Βασ. Κωνσταντίνου 50.

Η Citronne Gallery σε συνέχεια της ομαδικής έκθεσης «Μυθιστορίες Ι» στον Πόρο, παρουσιάζει τη νέα έκθεση «Μυθιστορίες ΙΙ» (φωτογραφία) στην Αθήνα. Τα έργα των εννέα εικαστικών που συμμετέχουν συνθέτουν μια συλλογική οπτική γύρω από την έννοια του μύθου και της Ιστορίας. Κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 11 π.μ. – 8 μ.μ. και Τετάρτη, Σάββατο 11 π.μ. – 4 μ.μ.

Για δεύτερη χρονιά παρουσιάζεται στο θέατρο Πορεία το έργο του Φίοντορ Ντοστογιέφσκι «Εγκλημα και τιμωρία», σε διασκευή Θανάση Τριαρίδη και σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου. Μεταξύ άλλων θα εμφανιστούν στη σκηνή οι Αλέξανδρος Μαυρόπουλος, Προμηθέας Αλειφερόπουλος και Μαριάννα Πουρέγκα. Στις 8 μ.μ.

Η Ελένη Βιτάλη έρχεται στο θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι, για μια συναυλία – αναδρομή στην πολύχρονη καριέρα της, αλλά και αγαπημένα κομμάτια άλλων καλλιτεχνών. Τη βραδιά θα πλαισιώσουν οι Τζουμ, έτοιμοι να ξεσηκώσουν το κοινό με τις σύγχρονες ενορχηστρώσεις τους και τη φωνή του Νίκου Ξύδη. Στις 8.30 μ.μ.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT