Πού βγαίνουμε σήμερα Παρασκευή; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Παρασκευή; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια βραδιά που συνδυάζει στοιχεία μιούζικαλ και συναυλίας, αφιερωμένη στο έργο του συνθέτη και μαέστρου Γιώργου Κατσαρού, θα πραγματοποιηθεί απόψε στο Ηρώδειο. Ανάμεσα σε άλλους θα εμφανιστούν οι Αντζελα Γκερέκου και Αλέξανδρος Μπουρδούμης. Στην παράσταση θα συμμετάσχει η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων και η βραδιά θα κλείσει με τον Γιάννη Πάριο. Στις 9 μ.μ.

Στην ΕΛΣ θα παρουσιαστεί η όπερα δωματίου «Κασσάνδρα», του Αργεντίνου συνθέτη Πάβλο Ορτίς, σε κείμενο Σέρχιο Μπλάνκο. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα ερμηνεύσει η διεμφυλική σοπράνο Μαρία Καστίγιο ντε Λίμα (φωτογραφία), ένα πραγματικό φωνητικό φαινόμενο, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφουν οι Ντιάνα Θεοχαρίδη και Αλέξανδρος Ευκλείδης. Στις 8.30 μ.μ., ΚΠΙΣΝ, Συγγρού 364.

Το μουσικό σύνολο Gadjo Dilo θα εμφανιστεί στην ταράτσα του Gazarte για να παντρέψει ακόμη μία φορά την gipsy jazz με ήχους από την ελληνική μουσική, παρασύροντας το κοινό με τα ιδιαίτερα κομμάτια τους και τους ευφάνταστους αυτοσχεδιασμούς τους. Μεταξύ άλλων θα εμφανιστούν οι Σωτήρης Πομόνης και Κώστας Μητρόπουλος. Στις 9 μ.μ., Βουτάδων 34.

Ο συγγραφέας Γιώργος Καραμπελιάς παρουσιάζει το νέο του βιβλίο με τίτλο «H φιλοσοφία του Woke», στο πλαίσιο του κύκλου συζητήσεων «Συναντήσεις Κορυφής», όπου θα συνομιλήσει με τον συγγραφέα και αρθρογράφο Τάκη Θεοδωρόπουλο με θέμα «Τα φιλοσοφικά θεμέλια του Woke». Στις 7.30 μ.μ., «Ιανός». Σταδίου 24.

Η χορευτική παράσταση «Τσίκο», της χορογράφου – performer Αντωνίας Οικονόμου, παρουσιάζεται στα «Τζάμια Κρύσταλλα», ένα νέο χώρο αφιερωμένος στις παραστατικές τέχνες, που σήμερα ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό. Στις 9 μ.μ., Αγίου Ορους 10, Κεραμεικός.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT