Πού βγαίνουμε σήμερα Σάββατο; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Σάββατο; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι Septicflesh έρχονται στο Ηρώδειο για μια συναυλία, όπου το ροκ και το μέταλ θα συναντήσουν τον συμφωνικό ήχο της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, υπό τη μουσική διεύθυνση του Ολλανδού μαέστρου Κουν Σχοτς. Με στοιχεία από τον ελληνικό πολιτισμό, οι Septicflesh επιδιώκουν να χαρίσουν ένα άρτιο ακουστικά και οπτικά αποτέλεσμα. Στις 9 μ.μ.

Ο Στέλιος Σαλβαδόρ και «Τα μωρά της φωτιάς» συναντιούνται στο θέατρο Βράχων, για μια βραδιά αφιερωμένη στον Παύλο Σιδηρόπουλο. Καταξιωμένοι ερμηνευτές, φίλοι του «βασιλιά» της ελληνικής ροκ θα τραγουδήσουν αγαπημένα κομμάτια που θα ξεσηκώσουν και θα συγκινήσουν το κοινό. 7.30 μ.μ.

H Roma Gallery παρουσιάζει την έκθεση «Temporal Transferences» (φωτογραφία) όπου το έργο του Ζαν Κοκτό συναντά τη δουλειά της Μιλέν Ζαμπανόι, με έργα που συνομιλούν. Τα πρόσωπα και οι φιγούρες των δύο καλλιτεχνών αντανακλώνται ή αντιστοιχίζονται με τρόπους που υποδηλώνουν έναν διάλογο μεταξύ των ταυτοτήτων τους. Ρώμα 5, Κολωνάκι.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, έπειτα από ένα επιτυχημένο συναυλιακό καλοκαίρι στην Αθήνα και την περιφέρεια, έρχονται στο Δημοτικό θέατρο Λυκαβηττού για να χαρίσουν στο κοινό μια αξέχαστη βραδιά με τραγούδια από τις πλούσιες δισκογραφίες τους, αλλά και αγαπημένες διασκευές. Στις 9 μ.μ.

Η γκαλερί Crux παρουσιάζει την ατομική έκθεση του Γιαν Φαμπρ, «I Am Blood», σε επιμέλεια Κατερίνας Κοσκινά. Πρόκειται για έργα από την πρόσφατη δουλειά του καλλιτέχνη, φιλοτεχνημένα με την τεχνική του ψηφιδωτού, θέλοντας να τονίσει το ενδιαφέρον και τον σεβασμό του σε τεχνικές περασμένων εποχών. Σέκερη 4.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT