Πού βγαίνουμε σήμερα Τρίτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Τρίτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Το πιο όμορφο σώμα που έχει βρεθεί ποτέ σε αυτό το μέρος», του Ζουζέπ Μαρία Μιρό, σε σκηνοθεσία Ζωής Ξανθοπούλου, συνεχίζει την πορεία του με νέες παραστάσεις, στο θέατρο «Θησείον». Ο Αργύρης Ξάφης ερμηνεύει και αποκαλύπτει όλους τους εμπλεκόμενους χαρακτήρες γύρω από το νεκρό σώμα ενός έφηβου αγοριού. Στις 9 μ.μ., Τουρναβίτου 7.

Η ομάδα GAFF παρουσιάζει στο Σύγχρονο Θέατρο για τρίτη χρονιά το εμβληματικό πεζογράφημα του Χρόνη Μίσσιου «…Καλά, εσύ σκοτώθηκες νωρίς», σε σκηνοθεσία Σοφίας Καραγιάννη. Ανάμεσα σε άλλους πρωταγωνιστούν οι Ιωσήφ Ιωσηφίδης και Κωνσταντίνος Πασσάς. Στις 9.15 μ.μ., Ευμολπιδών 45.

Εγκαινιάζεται η δεύτερη ατομική έκθεση της Αριάδνη Βιτάσταλη, με τίτλο «Παρενθέσεις και Μύθοι» (φωτογραφία), στην Donopoulos Fine Arts, στη Θεσσαλονίκη, όπου παρουσιάζεται η πιο πρόσφατη σειρά έργων της σε χαρτί. Η καλλιτέχνις αντλεί έμπνευση από αρχαιοελληνικούς και ρωμαϊκούς μύθους και την έκφρασή τους στην πορεία της ιστορία της τέχνης. 11 π.μ. – 2 μ.μ. και 6 μ.μ. – 9 μ.μ.

Μετά την περυσινή επιτυχία, επιστρέφει η παράσταση «Περλιμπλίν και Μπελίσα», του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου, για 8 μόνο παραστάσεις, στο θέατρο Πορεία. Πρόκειται για έναν αποτυχημένο γάμο αλλά και έναν ανεκπλήρωτο έρωτα, με τρεις ανθρώπους που εμπλέκονται σε μία ιστορία τρυφερή, αλλά και οδυνηρή από την αρχή μέχρι το τέλος. Στις 9.15 μ.μ.

Οι εκδόσεις Gutenberg διοργανώνουν την παρουσίαση του βιβλίου «Κραταιό Πανεπιστήμιο – Διαχρονία και μεταρρυθμιστικές προτάσεις του Οδυσσέα-Ιωάννη Ζώρα» στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο. Μιλούν οι Ιωάννης Σαρμάς, Ευάγγελος Βενιζέλος, Χρήστος Ζερεφός, Γεράσιμος Σιάσος. Στις 7 μ.μ., Μέγαρο Παλαιάς Βουλής, Σταδίου 13.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT